Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Valul oceanului ia forma unui chip monstruos şi malefic! Pareidolie? Totuşi, unii spun că ar putea fi vorba de manifestarea unui spirit al oceanului!


spirit ocean 2Zilele trecute (cred că pe 12 ianuarie 2014), un utilizator de pe LiveLeak (un canal din America, la fel de popular ca şi YouTube-ul) a publicat o fotografie şocantă, care (susţine el) că n-a fost „photoshopată”. Poza a fost luată la ţărmul mării (sau oceanului) şi o prezintă pe soţia sa… dar, în spatele ei, se observă ceva ciudat: valul mării, învolburat şi înalt, capătă o formă monstruoasă şi malefică!

Citez din descrierea proprie de pe LiveLeak:

„Nu e photoshopată! Am luat ieri această poză a soţiei mele! Şocant! Un chip în val!

Bună LiveLike. Eu şi soţia mea am decis ieri dimineaţă să vedem cum se sparg valurile în partea de sud a ţărmului Oregonului. Aceste valuri aveau 7-10 metri înălţime şi … priviţi ceea ce am surprins pe film. Poza nu a fost modificată în nici într-un fel. Primul lucru pe care l-am spus soţiei mele a fost acela că voi posta această poză pe LiveLeak! Ea mi-a dat permisiunea. Savuraţi!”

Într-adevăr, chipul marin surprins de poză arată cu adevărat malefic. Desigur, prima idee care te duce este cea a unei pareidolii. Există însă şi oameni care cred că este vorba de manifestarea spiritelor oceanelor. În poză se poate observa clar chipul lateral al unui monstru: ochiul, nasul, gura şi bărbia. Cum a reuşit bărbatul care a realizat această fotografie să surprindă aşa ceva? Greu de spus… A naibii coincidenţă!

spirit ocean 1


Lasă un comentariu