Halucinant! NASA ar fi spus că pe 4 ianuarie 2015 Pământul va avea parte de o gravitaţie aproape de zero! Adică, vom pluti în aer! Cineva iar îşi bate joc de noi…


gravitatie zeroExistă un site de conspiraţii din România (nu vreau să-i dau numele… o să-i spun X) care se ocupă sistematic cu dezinformări, în goana de a face trafic. Adică (să fiu mai precis), ştiind că o ştire e falsă, pur şi simplu o propagă şi o publică, fără să dea în articol vreo impresie că ar putea fi şi falsă. Una e să publici o ştire falsă în care să-ţi exprimi îndoiala asupra veridicităţii sale şi alta e să publici intenţionat acea ştire, doar ca să produci senzaţie, minţindu-ţi intenţionat cititorii. Eu încerc pe acest site să nu-mi mint cititorii; iar dacă am făcut-o vreodată, nu a fost niciodată cu intenţie, ci pur şi simplu nu ştiam că respectiva informaţie dezinformează.

Revin la site-ul X… în goana sa disperată după clickuri publică ştirea categoric falsă de pe dailybuzzlive.com conform căreia NASA ar fi anunţat că pe 4 ianuarie 2015 vor exista 5 minute în care planeta noastră va rămâne fără gravitaţie, ca urmare a unor alinieri planetare!! Citez din ştirea halucinantă:

Evenimente naturale ciudate se întâmplă în lumea de astăzi. Dar nu e nimic mai senzaţional decât evenimentul pe care îl vom avea pe 4 ianuarie 2015. Potrivit astronomului britanic Patrick Moore, la ora 09:47 PST AM pe 4 ianuarie 2015, planeta Pluto va trece în spatele lui Jupiter, raportat la Pământ. Această aliniere rară va însemna forța gravitațională combinată a celor două planete ar exercita o actracţie mai puternică, contracarând temporar gravitația proprie a Pământului și făcându-i pe oameni să-şi piardă practic greutatea. Moore numeşte acest efect gravitațional efectul JovianPlutonian. În acel moment, oamenii vor experimenta o senzație ciudată de plutire.

Astronomii au fost mult timp conștienţi de faptul că ar exista o aliniere a planetelor la acea dată, când Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto ar fi pe aceeași parte a Soarelui, într-un arc larg de 95°. Dar acum ei garantează apariția efectului gravitațional al celorlalte planete pe scoarța terestră, care va fi unul maxim.

Dar nu vă entuziasmaţi prea tare. Dacă o să credeți că o să plutiţi în jurul casa voastre, vă înșelaţi. Dar, dacă veţi sări în aer la 09:47 PST, pe 04 ianuarie 2015, o să vă ia aproximativ 3 secunde pentru a ateriza din nou pe picioarele voastre, în loc de 0,2 secunde. Deci, marcaţi această dată în calendar și împărtășiţi-o şi cu prietenii voştri! Gravitaţia zero se află chiar după colț!

Ca să fie mai credibilă, ştirea este însoţită cu o poză de pe twitter-ul NASA, ca şi cum NASA ar fi afirmat aşa ceva. Bineînţeles că totul este o farsă, dar o farsă bine creată. Se aseamănă mult cu farsa din octombrie precum că între 16 şi 22 decembrie 2014 vor exista 6 zile de întuneric, conform NASA (!) – vezi articolul: A spus NASA că în decembrie 2014 vor fi 6 zile de întuneric? Cineva face un experiment terifiant cu noi, oamenii… Am demonstrat atunci că toată ştirea respectivă a fost o farsă bine regizată. O voi demonstra şi de data aceasta.

Demascarea acestei farse a fost făcută foarte bine pe site-ul snopes.com. De fapt, această farsă a fost creată pentru prima oară pe 1 aprilie 1976, când acelaşi astronom britanic Patrick Moore şi-a informat radioascultătorii săi (într-o glumă) că mișcarea a două planete ar duce la o atracție gravitațională ascendentă, care ar face ca oamenii de pe Pământ să fie mai uşori în acea zi tot la ora 9:47! El şi-a invitat publicul să sară în aer și să experimenteze o senzație de plutire ciudată”; culmea e că au fost ascultători care au declarat că experimentul chiar a funcționat! Ce e şi cu sugestia asta a minţii… Referitor la anunţul acesta din decembrie 2014… problema e că Patrick Moore a murit în 2012, aşa că el nu putea anunţa din mormânt ce se va întâmpla peste câteva zile!

Mai mult de atât ce pot să vă spun… aceste ştiri decredibilizează site-urile de conspiraţii şi face ca ştirile cu adevărat reale (şi ascunse de noi) să nu mai fie luate în seamă. Strategia Ocultei Mondiale funcţionează perfect!


Lasă un comentariu