Elitele lumii amplifică energiile negative şi entităţile diabolice cu ajutorul triangulaţiilor malefice? Una din ele este: staţia Holt (Australia) – Muntele „îngerilor căzuţi” Hermon (Siria) şi „capitala Satanei”, Astana!


triangulatii maleficeÎn capătul de vest al Australiei, există o bază de comunicaţii militare, intitulată Harold E. Holt Naval Communication Station (Staţia de Comunicaţii Navele Harold E. Holt). De fapt, aici sunt 13 turnuri de antenă, cu peste 300 de metri înălţime fiecare. Iată ce ne spune Wikipedia despre această staţie:

„Staţia de Comunicaţii Navale Harold E.Holt este situată pe coasta de nord-vest a Australiei, la 6 km nord de oraşul Exmouth. Acest oraş a fost construit concomitent cu staţia, pentru a oferi suport personalului Marinei Americane. Aceasta are rolul de a oferi transmisii radio de joasă frecvenţă Marinei Americane şi Marinei Australiene din vestul Oceanului Pacific şi Estul Oceanului Indian. Având o putere totală de transmisie de 1 MW, ea este cea mai puternică staţie de transmisie din emisfera sudică.

Staţia constă în 13 turnuri radio, iar cel mai înalt turn „Tower Zero”, adică Turnul Zero, are o înălţime de 387 de metri, deţinând o lungă perioadă de timp recordul pentru cea mai înaltă construcţie artificială din emisfera sudică.

Staţia a fost comisionată Statelor Unite în anul 1967 de către premierul australian de la acea vreme, Harold E. Holt. Peste 3 luni, acest prim-ministru australian a fost declarat dispărut şi mort după o partidă de înot, aşa că, în memoria sa, staţia americană poartă numele de Harold E. Holt”.

Părerea mea personală e aceea că premierul australian a fost omorât, pentru că ştia prea multe detalii despre această staţie. Credeţi că e doar o coincidenţă că „s-a înecat” la doar trei luni după ce americanii au obţinut acordul pentru instalarea uneia dintre cele mai puternice staţii de comunicaţii radio din lume? Desigur că nu! Iar legat de această staţie, totul este ocult la ea! În primul rând, numărul 13, un număr de referinţă pentru ocultişti şi satanişti. Şi, în al doilea rând, priviţi forma acestei staţii, aşa cum se observă ea de pe Google Earth:

Harold E Holt

Forma generală este hexagonală, în care sunt încadrate mai multe triunghiuri, ce pot forma o pentagramă, o formă ce este adorată de toţi sataniştii. Oricum, e ceva suspect în legătură cu acest loc; eu nu cred că este doar o simplă staţie de comunicaţii navale, ci e mai mult decât atât. Şi spun asta, după ce am vizionat un videoclip extraordinar realizat pe YouTube de un tip pe nume Jeff Lewis. El consideră că pornind de la staţia Harold E.Holt în lume se formează mai multe „triangulaţii” malefice, care au rolul de a amplifica întreaga energie negativă din lume.

Astfel, pe o linie dreaptă de la staţia Holt (Australia) se ajunge la Radio Observatorul Ionosferic de la Jicamarca, situat în Peru. „Radio observator ionosferic”? Asta îmi sună a HAARP…

Radio Observatorul Jicamarca

Mai departe, dacă se continuă cu linia dreaptă ce porneşte de la Staţia Holt, trece prin Radio Observatorul Ionosferic de la Jicamarca, ajungem la antenele HAARP din Insula Ascension (insulă vulcanică din Oceanul Atlantic, ce aparţine de Marea Britanie, aici aflându-se o puternică bază militară britanică). Vedeţi mai jos „câmpul de antene” marcate pe Google Earth:

camp de antene Insula Ascension

Să nu spuneţi că şi acest lucru e coincidenţă, adică pe aceeaşi linie dreaptă, în diferite colţuri ale lumii (Australia, Peru, insulă în oceanul Atlantic) să se găsească trei mari staţii de antene! Scopul lor? Doar ei ştiu. E posibil ca cele 3 zone de antene HAARP au rolul să formeze diferite triangulaţii cu alte zone „malefice” ale lumii. De exemplu, o primă triangulaţie propusă ar fi cea între staţia Holt – Radio Observatorul Ionosferic de la Jicamarca şi Uzina nucleară de la San Onofre (California, SUA). O a doua triangulaţie este cea dintre staţia Holt, muntele Hermon şi capitala Kazahstanului, Astana.

Muntele Hermon, situat la graniţa dintre Liban şi Siria, foarte apropiat de Israel, a devenit celebru căci aici ar fi ajuns „îngerii căzuţi”, „fiii neascultării” din Biblie. Patriarhul Enoh ne vorbeşte despre acest munte şi „îngerii căzuţi”: „Şi erau cu toţii două sute de îngeri căzuţi, care au coborât în zilele lui Iared pe vârful muntelui Hermon, şi ei l-au numit muntele ‘’Hermon” căci au jurat şi s-au legat cu blestem pe acesta.” Aşadar, muntele Hermon este un loc malefic.

Cât priveşte Astana, capitala Kazahstanului, despre ea am vorbit detaliat în articolul acesta din 2011 „Astana din Kazahstan, capitala malefică a ocultiştilor şi a francmasonilor?„. În mod categoric Astana este anagrama lui Satana, iar această nouă capitală, construită în mijlocul deşertului, este un loc de adoraţie a Soarelui, a ocultismului şi a Noii Ordini Mondiale. Aşadar, încă un loc malefic de pe planetă.

Deci, triangulaţia staţia Holt, muntele Hermon şi Astana are rolul clar de a amplifica energiile negative. De ce? Cu ce scop? Se doreşte introducerea sau menţinerea pe Pământ a unor entităţi malefice din alte dimensiuni!?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO