Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce-au văzut cosmonauţii sovietici în 1985? Şapte fiinţe umanoide mari, asemănătoare îngerilor, care le zâmbeau…


Salyut 7 a fost o stație spațială sovietică situată pe orbita joasă a Pământului, din aprilie 1982 până în februarie 1991. Au fost folosite diverse echipaje și module de-a lungul vieții sale, inclusiv 12 lansări cu echipaj și 15 lansări fără echipaj în total.

După spusele astrofizicianului dr. Yuri Manakov, în iulie 1985, echipajul staţiei orbitale ar fi avut parte de următoarea întâmplare: cosmonauţii au văzut apropiindu-se de aparatul lor un imens nor luminos, de culoare portocalie. Treptat, acesta a învăluit cu totul staţia care îşi urma traseul orbital, pătrunzând chiar şi în interiorul acesteia, deşi etanşeitatea sa era perfectă! La început, cei 6 cosmonauţi au fost efectiv orbiţi. Revenindu-le totuşi vederea, aceştia au văzut prin hublouri faptul că în interiorul norului luminos se aflau 7 fiinţe umanoide, de mari dimensiuni, care erau intens luminoase, aveau aureole şi mai strălucitoare şi, în plus, aveau şi aripi.

Membrii echipajului au rămas convinşi că acele fiinţe erau chiar nişte îngeri; ei şi zâmbeau către cosmonauţi. O fotografie a uneia dintre fiinţele luminoase a fost publicată ulterior într-o revistă moscovită (vedeţi fotografia alb-negru de la finalul articolului; imaginea de la început este doar una ilustrativă).

După mai bine de 10 ani, o altă revista rusească din 1998 a mai publicat o fotografie, când „îngerii” se îndepărtau. în vidul spaţiului cosmic, trupurile fiinţelor luminoase au dispărut, în locurile respective apărând numai nişte globuri la fel de luminoase, care se îndepărtau.