Asta e cu adevărat bizar: o presupusă fotografie cu un dinozaur de acum 66 de milioane a apărut pe Internet


Scriam în februarie 2018 (Un presupus călător în timp din anul 2030 ne povesteşte ce se va întâmpla în următorii 12 ani), despre un aşa-zis călător în timp, pe nume Noah, care pretinde că ar fi din anul 2030. Videoclipul YouTube a apărut pe canalul Apex TV, cunoscut în lume pentru diverse apariţii ale unor pretinşi călători în timp. În acel articol, spuneam câteva predicţii a lui Noah, printre care amintesc: actualul președinte american Donald Trump va fi reales în anul 2020; roboții casnici încep să fie introduşi în mod treptat; Bitcoin este folosit din ce în ce mai mult, dar banii (inclusiv cash) sunt încă folosiţi; oamenii vor zbura spre Marte în 2028.

Un alt aşa-zis „călător în timp”, care a apărut pe acelaşi canal ApexTV şi care pretinde că a venit din anul 2082, spune că a reuşit să călătorească în trecutul Terrei cu zeci de milioane de ani în urmă. Şi, pentru asta, el vine cu o aşa-zisă dovadă: „Aș dori să vă arăt o imagine a unui T-Rex, care, așa cum am spus, a fost luată în urmă cu 66 de milioane de ani”, afirmă el în videoclipul cu adevărat bizar.

Omul – care își păstrează fața ascunsă – arată apoi în videoclip imaginea unui dinozaur care a dispărut. Acesta poate fi văzut mergând pe jos pe o câmpie de nisip, în timp ce în orizont se văd munți cu zăpadă. Fotografia ar putea fi pur și simplu o imprimare a unui T-Rex găsit pe Internet, dar bărbatul misterios pretinde că el a luat-o.

„De fapt, puteți vedea că este vorba despre un T-Rex real, care a fost capturat pe cameră”, continuă el. „Am făcut poza din maşina timpului în care mă aflam. Încurajez orice specialist să analizeze această imagine în profunzime. Veți vedea că ea nu a fost deloc manipulată”.

De când videoclipul bizar a fost încărcat pe Internet, au apărut mai multe comentarii. Deşi marea majoritatea sunt sceptici, unii sunt mai practici şi îi cer așa-zisului călător de timp să-și dezvăluie mașina timpului.