O bătălie în toată regula între KGB-işti şi extratereştri este relatată într-o carte al unui cercetător ozenistic


Imagine: prelucrare proprie

Din cartea lui William Sanders – „Prăbuşirea în viitor”, aflăm o întâmplare (să spunem science-fiction) al unui martor care povesteşte despre o întâlnire între forţele de securitate ale KGB-ului şi extratereştri. Iată ce spune martorul:

„S-a auzit un vuiet de motoare dinspre pădure și din marginea lizierei de lângă sat, și într-un minut eram înconjurați de mașini și drăcii cu șenile, care „vărsau” soldați îmbrăcați în uniforme negre care fugeau pe cîmp. Erau peste tot, cam 300 de oameni, cu puști și pistoale. Pe sus au apărut două elicoptere ce veneau din stânga noastră.

Cei trei piloți micuți au început să fugă spre tipsia lor și cum veneau militarii KGB-iști drept către nava lor dinspre pădure, extratereștrii au țintit niște lumini sclipitoare și i-au paralizat pe toți.

Băiatul cu tubul a trecut în fugă printre militarii înțepeniți și când a ajuns în marginea pădurii, de mai avea un pas-doi și se pierdea în desiș, s-a auzit o rafală de Kalașnikov care l-a secerat pe băiat. El totuși s-a târât cât a putut cu cilindrul lui prin pădure.

Nava s-a înălțat ușor, apoi a pierit ca un duh de foc până-n înaltul cerului. (…) Elicopte­rele KGB-iştilor au luat foc lîngă stână și s-au zdrobit de pământ. Și două blindate cu șenile care aveau tunuri pe ele, au făcut explozie în acel moment”.

Din această descriere parţială, martorul pare să descrie ceea ce pare a fi o bătălie în toată regula între KGB-işti şi extratereştri. Şi nu-i prima relatare de acest gen. Într-un articol din 2013 – Ruşii au atacat un OZN paşnic şi imens, dar au pierdut în luptă trei rachete şi două avioane! Aşa le trebuie! – relatam cum în 1990, Forţele Aeriene Ruseşti au atacat un OZN, dar au pierdut 2 avioane şi 3 rachete.