Misterioasa piramidă siberiană! Pe malul lacului Baikal se află un deal-piramidă! În zonă au loc numeroase întâmplări paranormale…


Imagine: prelucrare proprie dupa world-pyramids.com

Site-ul World Pyramids.com susţine că în Siberia, lângă lacul Baikal s-ar afla o piramidă! Citez ştirea de pe site:

„Baikal este unul dintre cele mai mari lacuri din lume, având o suprafaţă totală de peste 30.000 kmp şi fiind situat în Siberia de Est, Rusia. Baikal este faimos pentru adâncimea sa (1642 metri), făcându-l cel mai adânc lac din lume. Natura sălbatică, aerul siberian şi apa cristalină a lacului atrage aici turişti din toată lumea, chiar și în perioada extrem de rece de iarnă siberiană.

În 2007, o arhitectă rusă, Lubov Makogon, a vizitat portul Baikal, un mic orăşel-port de pescari pe malul vestic al lacului Baikal, unde a observat un deal neobișnuit cu patru laturi vizibile orientate spre nord. Dealul în înălțime de 80 de metri, cu lățimea de bază de 170 de metri este situat foarte aproape de malul lacului. Fiind membră a Uniunii Arhitecţilor Ruşi, Lubov Makagon a observat că acest deal-piramidă este singurul din zonă care are toate cele patru laturi piramidale vizibile. În 2012, ea a vizitat din nou Portul Baikal, cu un grup de studenţi și a făcut o serie de cercetări tehnice topografice. Arhitecta a constatat că dealul poate fi o construcție piramidală, având orientare directă spre nord”.

Cercetătoarea rusă a observat deci că dealul poate fi o construcţie piramidală! De cine a fost el construit? Este oare el atât de vechi încât vegetaţia a acoperit piramida originală? Tot ce e posibil.

Totuşi, este ceva ciudat în jurul lacului Baikal: aici s-au semnalat de-a lungul timpului o serie de fenomene paranormale misterioase. Unul dintre ele l-am descris şi eu în acest articol publicat în 2009: Ruşii au desecretizat arhiva secretă a OZN-urilor. Citez din articol:

Un alt loc din Rusia preferat de obiectele zburătoare neidentificate este Lacul Baikal, cea mai adâncă porţiune de apă proaspătă din lume. Pescarii vorbesc de lumini puternice venite din adâncuri şi de obiecte care se înalţă din apă spre ceruri. Iar în 1982, câţiva scafandri militari care se antrenau în lac au dat cu ochii de creaturi umanoide îmbrăcate în costume argintii, la 50 de metri adâncime. Trei dintre cei şapte scafandri au murit, iar ceilalţi au suferit răni grave.

Să aibă legătură fenomenele paranormale cu prezenţa unei piramide în apropiere de Lacul Baikal?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO