Bătălia de la Los Angeles, dovada prezenţei unei nave extraterestre impenetrabile? Sau poate primul experiment Blue Beam al guvernului american?


batalia Los AngelesO navă extraterestră a zburat deasupra Los Angeles-ului în 1942, iar imaginea din stânga articolului (realizată atunci) dovedește acest lucru. Ceva extrem de ciudat s-a întâmplat în primele ore ale dimineţii lui 25 februarie 1942. Un aparat de zbor neidentificat plana deasupra oraşului Los Angeles, declanșând o alarmă a unui raid aerian. Reflectoarele şi gurile de foc s-au concentrat pe ciudata aeronavă pentru aproximativ o oră. Imaginea pe care o puteţi studia (şi care a apărut pentru prima oară în cotidianul „Los Angeles Times”) arată cum toate reflectoarele sunt concentrate asupra obiectului zburător neidentificat. Poate că este una dintre cele mai bune dovezi ale existenţei navelor extraterestre.

Uitaţi-vă cu atenţie la exploziile din jurul navei; ele nu arată ca acestea ar fi venit în contact direct cu OZN-ul. Martorii au declarat reporterilor „LA Times” că loviturile apărării antiaeriene au explodat în jurul navei extraterestre! Ca şi cum nava ar fi avut scuturi de protecţie, foarte asemănătoare cu scuturile utilizate de nava „USS Enterprise” din serialul SF Star Trek!

Incidentul din februarie 1942 mai poartă denumirea şi de „bătălia de la Los Angeles”, reprezentând un argument foarte convingător pentru prezența unor nave extraterestre pe cerul planetei noastre. Ciudat îl reprezintă faptul că există mii de martori care au spus că acea navă călătorea pe cer foarte încet, ca şi cum nu s-ar fi grăbit deloc. Şi degeaba trăgea artileria antiaeriană americană în el, că obiectul nu păţea nimic! Aeronava nu părea să fi fost ostilă; dacă piloții ei ar fi vrut să rănească pe cineva, cu siguranţă că ar fi avut ocazia.

De ce-ar fi vrut cineva ca să facă un astfel de zbor? Poate că a fost un fel de spectacol de forță fără a folosi forța. Cum aeronava nu a fost deloc atinsă de apărarea antiaeriană, e clar că tehnologia utilizată pentru fabricarea ei este mult superioară faţă de a noastră. Deoarece incidentul a avut loc la aproximativ 2 luni după atacul japonez de la Pearl Harbour (decembrie 1941), mulţi au crezut că aeronava ar fi putut fi un obiect zburător japonez. Numai că această teorie pur și simplu nu ar fi avut niciun sens. În cazul în care japonezii ar fi deţinut aeronave ce nu ar fi putut fi distruse de armele antiaeriene, atunci războiul ar fi luat o turnură foarte diferită. Chiar și la peste 60 de ani de la cel eveniment nu se cunoaşte nicio țară de pe Pământ care să deţină aeronave care să poată zbura în continuare, după ce a fost atacată masiv de bombele şi rachetele antiaeriene. De aceea, aeronava care a zburat peste Los Angeles în acea noapte de februarie trebuie să fi fost o navă extraterestră.

Eu am şi o altă ipoteză. Dacă „bătălia de la Los Angeles” din 1942 nu a fost decât un prim test rudimentar al programului ultrasecret Blue Beam, de creare a unor imagini holografice pe cer de către guvernul american? Nimic n-ar fi imposibil…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO