O rază de lumină necunoscută ţâşneşte într-o pădure din New Mexico… unii zic că ar putea fi vorba de o răpire extraterestră a unor animale din pădure!


jet de lumina 1Evenimentul despre care vorbim în acest articol a avut loc pe 1 martie 2014… e foarte ciudat, şi de aceea m-am gândit să-l prezint şi pe site-ul acesta. M-am inspirat de pe blogul anythingufo.blogspot.ro care ne spune următoarele:

Camerele din pădure au devenit un instrument excelent pentru capturarea OZN-urilor și anomaliilor ciudate, chiar dacă ele nu au fost introduse în acest scop. Această ultimă captură traseu provine din Albuquerque, New Mexico. Raportul de pe site-ul MUFON include două imagini, dintre care una din ele arată un fascicul foarte puternic de lumină care vine din sol şi se proiectează în sus. Cerbul din stânga imaginii nu pare să observe raza ciudată de lumină, şi nici nu pare a fi speriat în drumul său.

Veți observa că în fotografii apare anul 2012, dar, la fel ca în alte capturi de pe camerele video, aceste date nu sunt stabilite aproape niciodată în mod corect. Proprietarul camerei video explică şi el acest lucru în descriere: „Aceasta a fost luată de o cameră de supraveghere din pădure din munţii din New Mexico. Observaţi mişcarea căprioarei din stânga pozei. Există şi o dată în josul ambelor imagini. Anul e 2012, dar n-a fost setat corespunzător. Este vorba de 2014. Camera e setată să ia fotografii la fiecare 3 secunde.”

Interesant că, după nici 3 secunde, jetul de lumină dispare miraculos. Oare ce-o fi fost? Unii s-au hazardat să spună că e vorba de o rază de lumină provenit dintr-un OZN aflat în aer şi care răpeşte nişte animale! Mult mai interesant ar fi fost dacă am fi avut la dispoziţie un filmuleţ cursiv…

jet de lumina 2


Lasă un comentariu