Ce se găsesc în peşterile neexplorate din SUA? Bestii necunoscute ce scot sunete groaznice…


pestera-misterioasaȘtiința continuă să ne dea o cunoaștere mai profundă și mai convingătoare a Universului în care trăim. Însă, înțelegem doar parțial lumea misterioasă în care locuim și multe mistere rămân nerezolvate.

Unul din misterele nerezolvate ale lumii poartă numele de „anomalia peşterii dragonului”. Acolo există un mister care e atât de deranjant încât am prefera să nu cunoaştem răspunsul adevărat.

Într-un an necunoscut, dar undeva la începutul anilor 1900, cineva a coborât cu o coardă, în jos, într-o peșteră din Boone, Arkansas (SUA). După ce coarda a coborât circa 70 de metri în peșteră, a fost auzit un sunet groaznic, sugerând faptul că o fiară bizară și enormă a fost deranjată din somn. Unii cred că răcnetul aparținea unei specii aparent dispărute şi încă nedescoperită.

Locul exact unde a avut loc această întâmplare încă nu a fost găsit, dar exploratorii spun că într-o a doua peșteră din Arkansas s-a auzit ceva asemănător de către un localnic, care pur şi simplu a înnebunit la auzul bestiei…


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock