OZN-ul de lângă Ceahlău


OZN CeahlauUn profesor a descoperit în Munţii Neamţului structuri ciudate din piatră, unul semănând izbitor cu un OZN, altul cu un uriaş craniu de extraterestru şi ultimul cu celebrul Sfinx din Bucegi.

Aceste descoperiri au reuşit să stârnească multe controverse în rândul istoricilor mai ales că aici au fost descoperite şi tăbliţe din lut imprimate cu pictograme care s-ar putea dovedi cele mai vechi scrieri din lume, scrie Gardianul.

În situl arheologic deschis la poalele masivului Ceahlău, în punctul denumit Vadu Rău, istoricul şi profesorul Dumitru Ioniţă a găsit, la doar o jumătate de metru sub pământ, o ciudată structura din piatră semănând izbitor cu un OZN. Obiectul descoperit de istoric care seamănă izbitor cu un OZN cântăreşte 12 kilograme, are 14 centimetri şi circumferinţă de aproape un metru şi nu este o creaţie întâmplătoare a naturii, ci, în mod clar, un produs construit în mod inteligent.

OZN-ul din Ceahlău este compus din nu mai puţin de 90 de plăcute din piatră, îmbinate între ele cu un material liant care s-a dovedit a fi cu desăvârşire necunoscut.

În acelaşi sit arheologic profesorul a mai găsit o structură aducând pregnant cu profilul celebrului Sfinx, din masivul Bucegi. Obiectul, cu o greutate de 2,5 kilograme şi, în mod ciudat, cu exact aceeaşi înălţime de 14 centimetri, ca şi OZN-ul s-a dovedit a fi, la rândul lui, o creaţie produsă în mod conştient.

„Descoperirile făcute în acelaşi perimetru nu pot fi doar simple coincidenţe. Ceahlăul era considerat, cu mii de ani în urmă, munte sfânt şi sălaş al zeului Zamolxis. Poate că civilizaţiile de atunci, umane sau chiar extraterestre, ne-au lăsat mesaje pe care trebuie acum să le descifrăm”, a spus profesorul Dumitru Ioniţă.

Tot în situl de la poalele Ceahlăului, Dumitru Ioniţă a mai descoperit 120 de tăbliţe din lut ars, inscripţionate cu simboluri protoliterate – imagini reprezentând forme primitive de scriere ale populaţiei din perioada neolitică. Tăbliţele sumeriene, considerate până recent a constitui prima formă de scriere din istoria omenirii, sunt cu cel puţin 1.000 de ani mai noi decât cele descoperite în Neamţ.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO