În februarie 1967, mai multe cotidiene franceze publicau pretinsa scrisoare primită de un biolog de la un extraterestru venit de la 16.000 de ani-lumină distanţă


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Mai multe cotidiene din Franţa publicau în februarie 1967 o informaţie senzaţională preluată de la agenţii de presă. Şi anume, un biolog din Mexic pretindea că ar fi primit o scrisoare de la o fiinţă extraterestră venită de pe o planetă situată la 16.000 ani-lumină faţă de Pământ.

Extraterestrul respectiv afirma că trimişi ai civilizaţiei respective au tot venit pe planeta noastră încă din urmă cu circa 700.000 de ani. El mai specifica un fapt şi mai şocant, şi anume faptul că unii dintre compatrioţii săi s-ar afla pe Pământ de mai mult timp, trăind printre noi, fără să fie sesizaţi. Coabitarea le-ar reveni ca o misiune cosmică, având drept sarcină să intervină, prin mijloace neştiute de pământeni, ca să înlăture un eventual dezastru planetar, dacă, în mod nesăbuit, aceştia ar declanşa un război nuclear, de exemplu.

Se pare că scrisoarea ar fi fost trimisă şi altor personalităţi din diferite ţări; ea relata şi anumite evenimente ancestrale total neştiute, care ar modifica istoria omenirii. Pe Pământ, ei ar fi venit în mod repetat, încă de acum 20 milioane ani şi alţi trimişi galactici, care locuiau pe o planetă dintr-un alt sistem solar, aflat la numai 1.000 ani-lumină. Aceştia şi-ar fi încetat însă vizitele pe Terra atunci când omenirea arhaică şi-ar fi depăşit primitivismul iniţial şi ar fi intrat în era neolitică.


Lasă un comentariu