Un investigator britanic povesteşte întâlnirea terifiantă, faţă în faţă, cu o creatură reptiliană din alte lumi

  •  
  •  
  •  
  •  

Ben Walgate este un investigator pasionat de OZN-uri care a vizitat locații din Marea Britanie în căutarea dovezilor vizitei extraterestre. El a fost inspirat să-și continue pasiunea pentru acest subiect în urma unei experiențe pe care a avut-o în copilărie. Întâlnirea s-a petrecut în North Yorkshire când, în timp ce se întorcea dintr-o excursie, microbuzul se oprise pentru o scurtă perioadă pentru a-i lăsa pe toți să coboare, pentru a se dezmorţi. După ce-a coborât, Walgate a rătăcit un timp, înainte de a se îndrepta spre niște păduri din apropiere, unde a zărit o clădire părăsită, aflată printre copaci. Curios să vadă ce era înăuntru, s-a aventurat să privească mai atent.

Ceea ce a văzut acolo era dincolo de explicații: o creatură „extraterestră”, verde, de aproximativ 2 metri înălțime, cu membre supradimensionate și un cap disproporționat de mic. „Chestia asta s-a uitat la mine, iar eu o priveam”, a spus el pentru cotidianul „The Mirror”. „Cu siguranță nu era de pe acest Pământ. Era o atmosferă atât de ciudată. Capul său, ţinând cont de corpul său, era mic. Nu era ca modelul de extraterestru, cu pielea cenușie și ochii mari și negri. Chestia asta era mai mult șopârlă. Nu spun că avea solzi, nu era ca un șarpe. Era din altă lume, nu ar fi trebuit să meargă pe două picioare”.

În anii următori, Ben a încercat să găsească locul exact în care văzuse creatura, dar nu a reușit niciodată să identifice exact unde se afla. De atunci, a întreprins numeroase expediții, în speranța de a găsi ceva care ar putea ajuta să explice ceea ce a văzut în acea zi.

„Dacă există ființe inteligente acolo, și nu spun că există, dar este foarte probabil să existe, dacă ar veni aici pentru recunoaștere sau cercetare, nu ar fi dificil într-un loc precum North Yorkshire Moors să rămână ascunse”, a spus el.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): hulldailymail.co.uk


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page