Un investigator britanic povesteşte întâlnirea terifiantă, faţă în faţă, cu o creatură reptiliană din alte lumi


Ben Walgate este un investigator pasionat de OZN-uri care a vizitat locații din Marea Britanie în căutarea dovezilor vizitei extraterestre. El a fost inspirat să-și continue pasiunea pentru acest subiect în urma unei experiențe pe care a avut-o în copilărie. Întâlnirea s-a petrecut în North Yorkshire când, în timp ce se întorcea dintr-o excursie, microbuzul se oprise pentru o scurtă perioadă pentru a-i lăsa pe toți să coboare, pentru a se dezmorţi. După ce-a coborât, Walgate a rătăcit un timp, înainte de a se îndrepta spre niște păduri din apropiere, unde a zărit o clădire părăsită, aflată printre copaci. Curios să vadă ce era înăuntru, s-a aventurat să privească mai atent.

Ceea ce a văzut acolo era dincolo de explicații: o creatură „extraterestră”, verde, de aproximativ 2 metri înălțime, cu membre supradimensionate și un cap disproporționat de mic. „Chestia asta s-a uitat la mine, iar eu o priveam”, a spus el pentru cotidianul „The Mirror”. „Cu siguranță nu era de pe acest Pământ. Era o atmosferă atât de ciudată. Capul său, ţinând cont de corpul său, era mic. Nu era ca modelul de extraterestru, cu pielea cenușie și ochii mari și negri. Chestia asta era mai mult șopârlă. Nu spun că avea solzi, nu era ca un șarpe. Era din altă lume, nu ar fi trebuit să meargă pe două picioare”.

În anii următori, Ben a încercat să găsească locul exact în care văzuse creatura, dar nu a reușit niciodată să identifice exact unde se afla. De atunci, a întreprins numeroase expediții, în speranța de a găsi ceva care ar putea ajuta să explice ceea ce a văzut în acea zi.

„Dacă există ființe inteligente acolo, și nu spun că există, dar este foarte probabil să existe, dacă ar veni aici pentru recunoaștere sau cercetare, nu ar fi dificil într-un loc precum North Yorkshire Moors să rămână ascunse”, a spus el.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): hulldailymail.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock