Trăim într-o lume halucinantă: un grup de femei, îmbrăcate ca nişte „goblini verzi” au atacat oamenii în metrou


Un videoclip viral bizar a apărut online, arătând un grup combativ de femei îmbrăcate în costume verzi. Poliția a fost chemată să stabilească identitatea a mai multor femei care s-au urcat într-un tren de metrou și au început să atace doi tineri de 19 ani, după ce o altercație verbală a devenit fizică. Tot incidentul a avut loc în seara zilei de 2 octombrie 2022. Vinovații, care păreau îmbrăcați în extratereștri verzi, erau îmbrăcați în costume viu colorate din cap până în picioare, făcând imposibil să li se vadă fețele. Un videoclip al incidentului, care arată haosul care a urmat, a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Acum, la ceva timp de la incident, știrile locale au dezvăluit că poliția a determinat în sfârșit cine era responsabil: un grup notoriu de femei cunoscut sub numele de „Green Goblin Gang”. Având vârste cuprinse între 36 și 24 de ani, aceste individe erau bine cunoscute de poliție și fuseseră implicați într-o serie de alte incidente care au dus la cel puțin 15 arestări. Cele două victime, care își sărbătoreau zilele de naștere, au fost, de asemenea, furate de telefoane și genți.

„A spus că a fost atacată de extratereștri, iar eu nu știam despre ce vorbește”, a spus mama uneia dintre victime. „Ieri a fost ziua ei de naștere. Așa și-a petrecut ziua, la vârsta de 19 ani. Sper să primească ceea ce merită, pentru că este dezgustător”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO