Trăiesc oameni cu pielea verde în interiorul Pământului? O poveste stranie din Anglia secolului 12 şi legătura misterioasă cu zeul-extraterestru Osiris


În secolul al XII-lea, aşa cum am mai spus şi în acest articol (Enigma copiilor verzi din Woolpit: fiinţe din alte dimensiuni, de pe alte planete sau copii obişnuiţi?), în Anglia cronicarii relatează o întâmplare ciudată: în comitatul Suffolk au fost capturaţi doi copii verzi care rătăceau pe câmpie; ei erau îmbrăcaţi în „straie de culoare ciudată, confecţionate dintr-un material necunoscut” şi au refuzat mâncarea ce le-a fost oferită.

Cei doi copii au relatat că trăiau în interiorul Pământului, acolo unde toţi locuitorii aveau pielea de culoare verde. Acolo nu se vedea niciodată Soarele, şi aveau parte de oarecare lumină, ca în amurg.

Relatarea este foarte stranie şi trebuie să fie o idee extrem de SF faptul că în interiorul Pământului ar trăi oameni cu pielea verde, însă trebuie să facem o legătură cu mitologia egipteană. Mai precis cu Osiris, zeul agiptean al agriculturii, fertilităţii, morţii şi învierii. Osiris era considerat a fi fiul zeului Geb şi al zeiţei Nut; conform legendei, Osiris a fost omorât şi tăiat în bucăţi de fratele său, Seth; după ce soţia sa, Isis, i-a găsit fragmentele, ea le-a îmbinat şi l-a înviat pe Osiris.

Dar, tot aceleiaşi mitologii, zeul Osiris avea şi el pielea verde. Dar cine erau aceşti zei? E posibil să fie vorba de extratereştri avansaţi, care au venit în trecut pe Terra. Unii dintre aceşti extratereştri aveau pielea verde… la fel ca şi copiii găsiţi în Anglia. De aceea, se pune întrebarea: oare acei extratereştri au creat, prin inginerie genetică, oameni cu pielea verde care au locuit (sau chiar locuiesc) în interiorul Pământului?