Un videoclip YouTube şochează: “Am găsit frecvenţa magică, iar acest lucru ne va revoluţiona viitorul”

  •  
  •  
  •  
  •  

Foarte interesant videoclipul YouTube, după care am făcut traducerea şi a rezultat acest articol. Videoclipul se numeşte “Am găsit frecvenţa magică, iar acest lucru ne va revoluţiona viitorul”.

Să luăm două diapazoane identice, ambele acordate vibraţiilor unor orchestre. Ambele diapazoane sunt făcute pentru a vibra de 440 de ori pe secundă. Noi spunem că frecvenţa lor este de 440 de Hz. Dacă ating primul diapazon, oferindu-i puţină energie, cel de-al doilea diapazon va vibra şi el. Iar dacă aduc la tăcere primul diapazon, vom mai auzi vibraţia celui de-al doilea. Spunem că am indus o vibraţie rezonatorie în cel de-al doilea diapazon. Acest lucru funcţionează doar pentru că ambele diapazoane sunt acordate la exact aceeaşi frecvenţă.

Cred că unii dintre noi am văzut pe Internet un bărbat care reuşeşte să spargă un pahar de sticlă doar cu puterea vocii sale. Dacă vă veţi uita atenţia la videoclip, veţi observa că el mai întâi atinge paharul cu degetele şi ascultă. Sticla are un ton rezonatoriu natural. Apoi, bărbatul respiră adânc şi produce o notă zgomotoasă şi lungă, care induce o vibraţie rezonatoare sticlei de cristal. Şi vibraţia creşte din ce în ce mai mult, până când sticla se sparge.

Iată şi un pod mare, făcut din oţel şi beton, un pod suspendat pe care trec zilnic camioane, autoturisme şi autobuze. Din păcate, atunci când podul a fost construit, a existat un vânt puternic. Într-o zi, acest pod a indus o mică vibraţie în pod, abia vizibilă, dar frecvenţa vibraţiei se potrivea cu frecvenţa rezonatoare a unei părţi din pod, iar vibraţia a devenit din ce în ce mai mare, până când s-a prăbuşit în râul de dedesubt.

Dar, poate că, la fel, s-ar putea distruge ceva mai mic, ceva pentru care am avea nevoie de un microscop pentru a vedea. Poate că am putea distruge un microorganism. Sau poate că am putea schimba o vietate biologică cu un semnal electronic special. Dar, pentru a face asta, am avea nevoie de un fel de dispozitiv. Așa că am căutat în baza de date a brevetelor americane şi am găsit invenția unui medic, dr. James Baer din Albuquerque (New Mexico). Se numește dispozitiv terapeutic de frecvență rezonatorie, iar scopul dispozitivului este acela de induce o vibrație rezonatoare într-un organism viu sau într-o celulă vie.

Dar, aveam nevoie de frecvenţa magică. Aşa că am început cu 100 Hz şi ne-am uitat la microscop timp de 5 minute să vedem dacă s-a întâmplat ceva. Am încercat cu 101, 102, 103 etc… nimic nu s-a întâmplat. Pe parcursul a 15 luni, am încercat sute și sute de frecvențe, până am găsit combinaţia magică.

Răspunsul este acesta: trebuie să ai două frecvențe – una mică şi alta mare (care trebuie să fie de 11 ori mai mare decât cea mică).  Este ceea ce muzicienii ar numi-o “a 11-a armonică”. Şi când adăugăm a 11-a armonică, microorganismele încep să fie distruse ca paharul de sticlă. Aceste microorganisme au fost distruse de semnalele electronice emise. Şi acum ştim că şi cancerul e vunerabil între 100.000 de Hz şi 300.000 de Hz.

“Dacă vrei să găseşti secretele Universului, gândeşte-te în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie” (Nikola Tesla).

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube


  •  
  •  
  •  
  •