Un caz paranormal: viziunea la distanţă a unei femei a dus la descoperirea unui cadavru într-un canion îndepărtat


Pe 17 decembrie 1980, Etta Smith își petrecea ziua de lucru la o companie aerospațială din California când a auzit o poveste tulburătoare la știri. O asistentă de 31 de ani, pe numele Melanie Uribe, era dispărută de zile întregi, iar poliția nu o putea găsi. Deodată, Etta auzi o voce vorbind cu ea. S-a uitat în jur, dar apoi și-a dat seama că vocea era în capul ei. Vocea a spus: „Nu se află într-o casă”. Imediat, Etta a început să vadă o imagine în mintea ei. Ea văzu o potecă de pământ, un canion, un drum curbat și ceva alb prin niște tufișuri.

Etta nu a putut să ţină această viziune doar pentru ea, aşa că a decis să meargă la poliție și să-și raporteze experiența. Ea a spus poliției că crede faptul că Melanie Uribe va fi găsită în Canionul Lopez. Ofițerul de poliție cu care a vorbit a fost suficient de îngăduitor, dar Etta își făcea griji că nu o va lua în serios. Ea a cerut ajutorul fiicei ei, Tina, și împreună au condus până la Canionul Lopez din Los Angeles.

De îndată ce a coborât din mașină, Etta a experimentat un sentiment intens de frică și groază. Ea și fiica ei au condus puțin mai departe, apoi Tina a zărit ceva în perie. Era un cadavru care purta pantofi albi de asistentă. Etta a contactat imediat poliția, care a sosit la scurt timp după aceea și a scos cadavrul. Ulterior, prin autopsie, s-a confirmat că cadavrul era într-adevăr al Melaniei Uribe și că asistenta fusese violată și ucisă.

După cum era de așteptat, Etta a devenit suspectă și a fost închisă timp de câteva zile, în timp ce poliția a investigat cazul. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când trei tineri au fost arestați pentru crimă, iar Etta a fost eliberată fără a fi acuzată. Cei trei ucigași au fost condamnați la închisoare pe viață.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube


Lasă un comentariu