Un caz paranormal: viziunea la distanţă a unei femei a dus la descoperirea unui cadavru într-un canion îndepărtat


Pe 17 decembrie 1980, Etta Smith își petrecea ziua de lucru la o companie aerospațială din California când a auzit o poveste tulburătoare la știri. O asistentă de 31 de ani, pe numele Melanie Uribe, era dispărută de zile întregi, iar poliția nu o putea găsi. Deodată, Etta auzi o voce vorbind cu ea. S-a uitat în jur, dar apoi și-a dat seama că vocea era în capul ei. Vocea a spus: „Nu se află într-o casă”. Imediat, Etta a început să vadă o imagine în mintea ei. Ea văzu o potecă de pământ, un canion, un drum curbat și ceva alb prin niște tufișuri.

Etta nu a putut să ţină această viziune doar pentru ea, aşa că a decis să meargă la poliție și să-și raporteze experiența. Ea a spus poliției că crede faptul că Melanie Uribe va fi găsită în Canionul Lopez. Ofițerul de poliție cu care a vorbit a fost suficient de îngăduitor, dar Etta își făcea griji că nu o va lua în serios. Ea a cerut ajutorul fiicei ei, Tina, și împreună au condus până la Canionul Lopez din Los Angeles.

De îndată ce a coborât din mașină, Etta a experimentat un sentiment intens de frică și groază. Ea și fiica ei au condus puțin mai departe, apoi Tina a zărit ceva în perie. Era un cadavru care purta pantofi albi de asistentă. Etta a contactat imediat poliția, care a sosit la scurt timp după aceea și a scos cadavrul. Ulterior, prin autopsie, s-a confirmat că cadavrul era într-adevăr al Melaniei Uribe și că asistenta fusese violată și ucisă.

După cum era de așteptat, Etta a devenit suspectă și a fost închisă timp de câteva zile, în timp ce poliția a investigat cazul. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când trei tineri au fost arestați pentru crimă, iar Etta a fost eliberată fără a fi acuzată. Cei trei ucigași au fost condamnați la închisoare pe viață.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO