O structură bizară gigantică a fost observată deasupra Pământului din Staţia Spaţială Internaţională, aflată la peste 400 de km înălţime


Imagine: captura videoclip YouTube

Oamenii sunt întotdeauna curioși atunci când văd lucruri de genul acesta, ca cel expus în acest articol. O anomalie uriașă, ciudată, a fost depistată deasupra Pământului. Ce este? Este un nor cu aspect ciudat sau ceva ascuns în interiorul unui nor? Obiectul este parțial ascuns și nu seamănă cu norii obișnuiți.

Nu e prima dată când oamenii văd lucruri care par a fi complet nenaturale. Acest obiect bizar se află sub nori și nu pare să aparțină din lumea aceasta. Obiectul necunoscut observat de Chris din Virginia de Vest (SUA) a fost vizibil pe webcam-ul Stației Spațiale Internaționale pe 9 aprilie 2020 şi a apărut pe canalul de YouTube MrMBB333. Staţia Spaţială Internaţională se află deasupra Pământului, la circa 400 de km înălţime.

Dacă ne uităm mai atent, obiectul pare a fi o structură. Dar ce fel de structură ar putea fi localizată în interiorul unui nor aflat la câteva zeci de km deasupra Pământului? Cei obsedaţi de OZN-uri spun că ar putea fi o navă spațială extraterestră uriașă, care se ascunde în interiorul unui nor.

La prima vedere, obiectul pare că are o lățime de câteva sute de km, așa ceva nemaiobservându-se vreodată. Uitaţi-vă şi voi… Ar putea fi vorba despre o navă spațială extraterestră ascunsă sau un alt obiect pe care nu am reușit să îl identificăm încă?

Sursa: videoclip YouTube

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO