O structură bizară gigantică a fost observată deasupra Pământului din Staţia Spaţială Internaţională, aflată la peste 400 de km înălţime


Imagine: captura videoclip YouTube

Oamenii sunt întotdeauna curioși atunci când văd lucruri de genul acesta, ca cel expus în acest articol. O anomalie uriașă, ciudată, a fost depistată deasupra Pământului. Ce este? Este un nor cu aspect ciudat sau ceva ascuns în interiorul unui nor? Obiectul este parțial ascuns și nu seamănă cu norii obișnuiți.

Nu e prima dată când oamenii văd lucruri care par a fi complet nenaturale. Acest obiect bizar se află sub nori și nu pare să aparțină din lumea aceasta. Obiectul necunoscut observat de Chris din Virginia de Vest (SUA) a fost vizibil pe webcam-ul Stației Spațiale Internaționale pe 9 aprilie 2020 şi a apărut pe canalul de YouTube MrMBB333. Staţia Spaţială Internaţională se află deasupra Pământului, la circa 400 de km înălţime.

Dacă ne uităm mai atent, obiectul pare a fi o structură. Dar ce fel de structură ar putea fi localizată în interiorul unui nor aflat la câteva zeci de km deasupra Pământului? Cei obsedaţi de OZN-uri spun că ar putea fi o navă spațială extraterestră uriașă, care se ascunde în interiorul unui nor.

La prima vedere, obiectul pare că are o lățime de câteva sute de km, așa ceva nemaiobservându-se vreodată. Uitaţi-vă şi voi… Ar putea fi vorba despre o navă spațială extraterestră ascunsă sau un alt obiect pe care nu am reușit să îl identificăm încă?

Sursa: videoclip YouTube

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube