O poveste extrem de bizară: un cuplu american fu vizitat acasă de o… „pereche de cyborgi” deghizaţi în oameni!?


Povestea de mai jos este una extrem de ciudată şi a fost înregistrată în analele „întâlnirilor de gradul 3″ cu fiinţe venite din alte lumi. Nu se poate şti dacă este una adevărată sau e o simplă fabulaţie… Protoganiştii se pare că erau rude foarte apropiate cu martorul implicat într-un caz de OZN.

John și Maureen Hopkins, un cuplu american, primiră un telefon ciudat într-o seară septembrie 1976. Numele dat de interlocutor era Bill Post; acesta îi cerea lui Maureen o întâlnire importantă cu cei doi soţi. La un moment dat, un zumzăit pronunțat se aude în receptor și vocea omului sună distorsionată.

Omul misterios (Bill) şi însoţitoarea lui ajunseseră peste o oră la casa soţilor Hopkins. Dar, cei doi necunoscuţi păreau destul de bizari. El era înalt și bine clădit, cu părul de culoare închisă, tăiat scurt. Purta ochelari cu rame întunecate. Nasul și nările erau mici; vocea îi suna înalt, cu o nuanță nazalizată.

Cât privește însoțitoarea lui, vorbea foarte puțin, dar era excesiv de fardată, inclusiv buzele foarte roșii. Când stătea drept, părea că se situa în afara centrului de greutate față de orizontală, picioarele dând impresia că îi sunt anchilozate din șold. Față de bărbat, mergea cu pași foarte mici și se apleca mereu înainte, lăsând impresia că este gata-gata să cadă. Amândoi aveau mai degrabă o înfățișare demodată, ca în urmă cu mai bine de 20 ani de la vremurile acelea.

Vizita aceasta a avut un caracter straniu: Bill Post a pus o serie întreagă de întrebări fără noimă, încercând să îl descoasă pe John despre viața lui cotidiană.

Foarte ciudat a fost și felul în care au plecat cei doi. Femeia s-a ridicat în picioare, spunând că dorește să plece. Bărbatul s-a ridicat de asemenea, însă nu se putea urni din loc. Femeia i-a repetat de mai multe ori că vrea să plece, totuși bărbatul nu se mișca. Așa că, în cele din urmă, ea îi spuse lui John cu vădită disperare: „Vă rog, mișcați-l, eu nu îl pot mișca!” Deși se afla mai aproape de ușă decât însoțitoarea sa, acesta nu îi împiedica ieșirea. La un moment dat, bărbatul pare că vrea să se așeze din nou, dar brusc o porni din loc, urmat imediat de femeie, deplasându-se în linie perfect dreaptă din locul unde stătuseră. Nu și-au luat rămas bun în niciun fel…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock