Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce ni se ascunde? Două cazuri din Spania care ne arată că aşa-zişii „extratereştri” sunt, de fapt, oameni transformaţi în altceva…


Fenomenul OZN este cu adevărat o lume a ciudațeniilor. Deşi multe din „întâlnirile de gradul III” cu extratereștrii ne prezintă „extratereştri gri” sau reptilieni, există și alte întâlniri cu creaturi care par să fie extrem de umane.

De exemplu, avem un caz din noiembrie 1974, din Huesca, Spania. Un cuplu care îşi conducea maşina pe un drum întunecat şi singuratic, susţine că a observat pe drum un umanoid, în timp ce un OZN colorat plutea în fundal. Din anumite motive, cuplul nu a plecat de acolo, ci a încetinit maşina pentru a vedea ce își dorea această ființă ciudată.

Aşadar, cei doi au oprit mașina, s-a apropiat de creatura umanoidă; aceasta le-a cerut celor doi o cheie franceză! Se pare că umanoidul vorbea o limbă spaniolă perfectă, explicând că el era om și fusese cândva un „Dr. Flor, din Barcelona”. Le-a spus că avea nevoie de acea cheie pentru a remedia o defecțiune de pe nava lui. Cei doi nu au mai spus dacă cheia franceză le-a fost returnată sau nu…

În 1989, investigatorul spaniol Benitez a cercetat un caz care a avut loc în sudul Spaniei, în care niște adolescenți înspăimântați susțineau că au văzut două creaturi mari, strălucitoare, materializându-se de nicăieri și apoi transformându-se în ceea ce păreau a fi ființe umane normale, îmbrăcate în haine de stradă adecvate timpului și locului. Aceste două creaturi, un bărbat și o femeie, au plecat apoi spre plajă. Adolescenții au așteptat un timp și ciudatul cuplu s-a întors câteva ore mai târziu, după care un OZN a apărut deasupra lor, iar perechea a dispărut într-un fulger de lumină. Când au urmat urmele de pași, au descoperit că aceasta ducea direct în apa de pe plajă. Ce naiba!?


Lasă un comentariu