De ce unele vise se adeveresc, prevestind moartea cuiva? Este moartea programată undeva?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

De ce unele vise se adeveresc, prevestind moartea cuiva? Ce se întâmplă dincolo de realitatea cunoscută? Din acest punct de vedere, ajungem uşor la concluzia că orice moarte este o programare despre care se ştie undeva, oricum nu într-o clinică medicală. Atestarea acestei ipoteze ne-ar tulbura profund; ne-ar modifica radical reprezentările despre viaţă şi moarte.

Iată câteva relatări care ne pot da de gândit: O doamnă, pe nume Elvira, a visat nopţi la rând că o floare excepţională, aflată în biroul său de investiţii, dintr-un institut unde lucra atunci, s-a veştejit dintr-o dată. Deşi a încercat să o readucă la viaţă, nu a reuşit. A afirmat atunci că cineva din acelaşi birou va muri. A fost ridiculizată. Dar, peste câteva zile un coleg a fost găsit mort în maşină prin asfixiere!

Peste câţiva ani, aceeaşi doamnă a visat că o cunoştinţă apropiată i-a dat în grijă o fetiţă cu ochi albaştri. Dar nu a avut grijă de ea precum s-ar fi cuvenit şi fetiţa a murit în braţele doamnei Elvira. Peste exact 8 zile, mama fetiţei şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. A murit exact cum visase că murise fetiţa, în braţele ei, imediat după accident. Mama fetiţei avea ochi albaştri!

Peste 2 ani, doamna Elvira a visat că tatăl dumneaei îmbrăcase un splendid costum negru şi alerga pe stradă spre casa naşilor care erau de mult decedaţi. A doua zi, doamna Elvira a primit o telegramă prin care era anunţată că tatăl dumneaei murise…

În fine, doaman Elvira a avut şi următorul vis premonitoriu: „Am avut doi prieteni, care alcătuiau o familie şi care decedaseră. Cu puţin timp în urmă, am visat că  doamna m-a invitat la ei de Anul nou. Nu ştiu care An nou, dar m-am dus şi, în toiul petrecerii, prietena mea decedată m-a luat de mână şi mi-a spus să merg cu ei. Am plecat, într-adevăr, cu ei! Întrebarea: „Este oare ultimul meu vis simbolic, care de data aceasta mi se adresează doar mie?”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO