Povestea halucinantă a unor pescari din Anglia care au capturat un dragon poate fi citită pe Google Books


În cartea „Minunile Universului”, ce poate fi citită on-line pe Google Books, am găsit o povestire terifiantă, care a avut loc în 1749. I-am făcut o traducere şi o adaptare, căci mi s-a părut interesantă.

Ne aflăm în noiembrie 1749, de-a lungul coastei Suffolk din Anglia. Un grup de pescari au fost șocați să găsească un monstru marin în plasa lor. Monstrul avea aripi, un cap de crocodil, copite la picioare, caracteristici care se asemăna mult cu un dragon.

După ce au tras dragonul de mare la mal, pescarii au avut ideea de a deschide plasa. Monstrul „a decolat”, zburând vreo 50 de metri în aer. Primul om care a încercat să-l prindă, a avut degetele muşcate. Mușcătura a fost atât de groaznică, încât l-a omorât.

Al doilea pescar care s-a dus după dragonul de mare a fost mai norocos. El a reuşit să-l prindă, numai că monstrul a reuşit să-i deformeze mâna și degetele… atât de tare a strâns. Până la urmă, dragonul de mare a fost o capturat, iar pescarii care au supraviețuit au arătat carcasa lui în întreaga țară.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO