Legenda „pisicii-demon” care ar bântui clădirea Capitoliului din Washington D.C. Ce tragedii aduce ea?


Multe legende mai există în lumea noastră… o fi măcar unele din ele adevărate? (că mă gândesc că toate n-au cum să fie). Iar una din aceste legende ne vorbeşte despre prezenţa unei „pisici-demon” care pare să bântuiască clădirea Capitoliului din Washington D.C. (sediul celor 2 camere ale Parlamentului american).

Se spune că această „pisică blestemată” ar apărea înaintea unor tragedii majore şi ar fi fost văzută înaintea asasinării preşedinţilor americani A. Lincoln (1863) sau J.F. Kennedy (1963).

Deşi presupusa „pisică-demon” n-a mai fost văzută de mulţi ani, unii spun că ea şi-ar fi lăsat urmele lăbuţelor sale pe podeaua camerei vechii Curţi Supreme de Justiţie, ca dovadă a existenţei sale.

A văzut oare cineva această pisică şi pe 6 ianuarie 2021, în timpul incidentelor de la Capitoliul din Washington? Dacă da, atunci lucruri rele o să se întâmple în viitor în America…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock