Extratereştrii din alte lumi care au condus Egiptul antic sunt descrişi în misterioasa Piatră Palermo, dar istoricii consideră totul a fi un „mit”…

  •  
  •  
  •  
  •  

În întreaga lume, cercetătorii din Egiptul antic au făcut descoperiri de artefacte care sugerează că istoria oficială a omenirii, așa cum o cunoaștem, nu este în întregime adevărată și mai multe adevăruri au fost modificate în mod intenționat. Deși această teorie este una controversată, nu se poate nega că există documente, cum ar fi Piatra Palermo, care ar putea explica cu siguranță că istoria noastră nu este așa cum o știm noi.

Piatra din Palermo este considerată una dintre sursele fundamentale pentru investigarea istoriei Egiptului Antic. Deși data exactă a creării acestei pietre magnifice rămâne necunoscută oamenilor de știință, se crede că a fost realizată în timpul unuia dintre Regatele Antice, în secolul 25 î.Hr.

Printre informațiile găsite în Piatra Palermo sunt cele cu privire la regii dinaintea dinastiilor faraonice ale Egiptului antic. Cea mai misterioasă parte a Pietrei din Palermo este locul în care menționează că acei regi sunt descrişi ca nişte „zei” (cercetătorii convenţionali spun că ar fi vorba de ființe mitologice). Dar, de ce? De ce o asemenea „mențiune ciudată” s-ar regăsi în Piatra Palermo?

Textul, scris în hieroglife, menționează 120 de regi care au trăit înainte de dinastiile care au creat civilizaţia oficială a Egiptului Antic. În mod bizar, numele acestor „zei” enigmatici (așa cum se menționează pe Piatra Palermo) sunt, de asemenea, menționate în alte documente egiptene mai recente.

Foarte interesant e faptul că există unele similarităţi ale zeilor care au venit pe Pământ şi au condus aici, şi care sunt menţionaţi în 3 artefacte: Piatra Palermo, Lista regilor sumerieni şi Lista regilor de la Torino. De exemplu, în Lista regilor sumerieni ni se descriu personaje (regi) ale căror viaţă e extrem de îndelungată (de exemplu, Alulim – 28.800 ani; Alalgar – 36.000 ani; En-Men-Lu-Ana – 43.200 ani, etc.). În Lista regilor de la Torino, în afară de dinastiile de faraoni cunoscuţi, sunt descrişi şi zei care au condus Egiptul, ca Ra, Geis, Osiris etc. Nu cumva aceşti „zei” erau extratereştri avansaţi veniţi din alt sistem solar sau galaxie? De ce tot ni se ascunde asta sau se consideră că totul e doar un mit?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner