Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilul telefon primit de un bărbat de la prietenul său mort de 3 luni… E posibil aşa ceva!?

151

blankCitez de pe site-ul Grief and Mourning.com o povestioară interesantă despre “telefonul din paradis” primit de un bărbat (John) de la prietenul său mort, Ted. Întâmplarea este relatată de John:

În timp ce treceam prin divorţ, m-am mutat la casa părinţilor mei, pentru a-mi pune ordine în viaţă. Într-o zi, în timp ce eram plecat, am primit un telefon. Tatăl meu a răspuns în numele meu şi a preluat mesajul celui care m-a căutat. Şi-a dat numele (Tom) şi i-a relatat tatălui meu că am lucrat împreună…şi să-l sun înapoi atunci când voi ajunge acasă, că vrea să-mi trimită un mesaj.

Mai târziu, când am ajuns acasă, tatăl meu mi-a dat mesajul transmis de cunoştinţa mea. Cu hârtia în mână, am format acest număr. Aşteptând cu nerăbdare ca cineva să ridice telefonul, a răspuns o femeie. Când am cerut să vorbesc cu Ted, femeia a tăcut o perioadă şi apoi a spus: “Trebuie să fie o greşeală! Ted este soţul meu şi a murit acum 3 luni!”

P.S. Deşi nu este cea mai des întâlnită comunicare după moarte, telefoanele de la morţi se întâmplă. Poate că Ted vroia să facă o legătură fizică cu John, indiferent de motiv. Poate că John era cea mai apropiată persoană de care putea da şi poate că aceasta era singura modalitate prin care Ted vroia să-i comunice un mesaj soţiei sale. Lumea de dincolo e un adevărat mister…

Orgoni Crystal