Cea mai veche metropolă de pe Terra a fost construită în urmă cu 160.000 de ani de către extratereştrii Anunnaki? Descoperire incredibilă în Africa de Sud


Ceva uimitor a fost descoperit într-o zonă din Africa de Sud, la aproximativ 250 de km spre interior, la vest de portul Maputo. E vorba de rămășițele unei metropole uriașe care măsoară circa 2.500 de kmp. Ea face parte dintr-un grup şi mai mare, care are aproximativ 15.000 de kmp, și care pare să fi fost construită între anii 160.000 la 200.000 î.Hr.!

„Cercurile” au fost adesea întâlnite de fermierii locali, care au presupus că au fost făcute de indigeni în trecut. Dar, în mod ciudat, nimeni nu s-a deranjat vreodată să se întrebe cine i-ar fi putut face sau ce vechime aveau.

Însă, cercetătorul Michael Tellinger, împreună cu pilotul Johan Heine, au zburat şi s-au uitat la aceste ruine pentru o perioadă mai lungă de timp. Tellinger a spus ulterior: „Fotografiile, artefactele și dovezile pe care le-am strâns, ne arată fără îndoială că e vorba de o civilizație pierdută și nemaivăzută, având o vechime nu doar de câteva sute de ani sau câteva mii de ani, ci de sute de mii de ani. Aceste descoperiri sunt atât de uimitoare încât nu vor fi ușor „digerate” de istorici şi arheologi. Va necesita o schimbare completă de paradigmă asupra modului în care ne vedem istoria umană.”

În zonă, au fost descoperite mii de mine de aur, ceea ce înseamnă că o civilizație dispărută a trăit și a săpat după aur în această parte a lumii. Aceasta ne aduce aminte de cercetătorul Zecharia Sitchin, care, descifrând tăbliţele sumeriene, a ajuns la concluzia că în urmă cu sute de mii de ani, extratereştrii Anunnaki, de pe planeta Nibiru, au ajuns pe Terra, săpând după aurul nostru în Africa.

Uitaţi-vă pe Google Earth la cele 4 locaţii de care vorbeam mai sus:

– Carolina: 25 55 ′ 53,28 ″ S / 30 16 ′ 13,13 ″ E
– Badplaas: 25 47 ′ 33,45 ″ S / 30 40 ′ 38,76 ″ E
– Waterval: 25 38 ′ 07,82 ″ S / 30 21 ′ 18,79 ″ E
– Machadodorp: 25 39 ′ 22,42 ″ S / 30 17 ′ 03,25 ″ E

Ruinele constau în cea mai mare parte din cercuri de piatră. Majoritatea au fost îngropate în nisip și sunt observabile doar prin satelit sau aeronave. Unele ruine au fost expuse atunci când climatul în schimbare a aruncat nisipul, dezvăluind pereții și fundațiile.

Cum de au fost datate aceste ruine ca având 160.000 de ani vechime? Pentru că au fost găsite nişte pietre în această zonă misterioasă, pietre care exprimau un străvechi calendar, legat de Centura lui Orion. Centura Orionului constă din trei stele foarte luminoase, aproape perfect aliniate, ușor de recunoscut cu ochiul liber pe cerul înstelat: Alnitak, Alnilam și Mintaka. Acestea fac obiectul multor referințe mitologice și religioase. Acum 160.000 de ani, cele 3 pietre erau aliniate perfect la orizont, într-o linie aproape dreaptă, aşa cum se poate observa şi din imaginile de mai jos:


Lasă un comentariu