Misterul mormântului lui Jay din Anglia – ce ascunde el?


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

Cimitirele sunt locuri misterioase pline de relatări paranormale, dar vechile morminte înfiorătoare și pietre funerare cu epitafuri ciudate înghețate în timp, reprezintă o „atracție” şi mai mare. Poveștile din spatele oamenilor din acele morminte ne poate stârni curiozitatea și imaginația.

Una dintre cele mai bizare poveşti este cea a mormântului lui Jay. Ea începe la sfârşitul secolului al XVIII-lea, când o tânără și săracă servitoare s-a spânzurat într-un hambar din Forder, Anglia. Nu este clar de ce Kitty s-a sinucis, dar o poveste spune că ea a fost violată, în timp ce alta spune că s-a îndrăgostit și a rămas însărcinată în afara căsătoriei. Pentru că îi era rușine, și-a luat viața. În tradiția vremii, oricine s-a sinucis săvârșește o „autocrimă”.

Sinuciderea era considerată un păcat teribil în secolul al XVIII-lea. Prin urmare, o persoană care s-a sinucis trebuia îngropată la fel ca şi criminalii executați – la o răscruce de drumuri. Astfel, într-o stare de confuzie, sufletul rău nu s-ar putea întoarce niciodată să-i bântuie pe cei vii.

Astăzi, mormântul ei înfiorător este marcat cu o piatră aspră și o movilă de iarbă. Un detaliu interesant al poveștii este că o persoană misterioasă împodobește întotdeauna movila ierboasă cu flori. Unii oameni au raportat că au văzut o siluetă întunecată, în genunchi la mormântul ei. Alții au raportat că i-au văzut fantoma în oglinda retrovizoare în timp ce treceau pe lângă intersecția drumurilor.


Lasă un comentariu