Misterul mormântului lui Jay din Anglia – ce ascunde el?


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

Cimitirele sunt locuri misterioase pline de relatări paranormale, dar vechile morminte înfiorătoare și pietre funerare cu epitafuri ciudate înghețate în timp, reprezintă o „atracție” şi mai mare. Poveștile din spatele oamenilor din acele morminte ne poate stârni curiozitatea și imaginația.

Una dintre cele mai bizare poveşti este cea a mormântului lui Jay. Ea începe la sfârşitul secolului al XVIII-lea, când o tânără și săracă servitoare s-a spânzurat într-un hambar din Forder, Anglia. Nu este clar de ce Kitty s-a sinucis, dar o poveste spune că ea a fost violată, în timp ce alta spune că s-a îndrăgostit și a rămas însărcinată în afara căsătoriei. Pentru că îi era rușine, și-a luat viața. În tradiția vremii, oricine s-a sinucis săvârșește o „autocrimă”.

Sinuciderea era considerată un păcat teribil în secolul al XVIII-lea. Prin urmare, o persoană care s-a sinucis trebuia îngropată la fel ca şi criminalii executați – la o răscruce de drumuri. Astfel, într-o stare de confuzie, sufletul rău nu s-ar putea întoarce niciodată să-i bântuie pe cei vii.

Astăzi, mormântul ei înfiorător este marcat cu o piatră aspră și o movilă de iarbă. Un detaliu interesant al poveștii este că o persoană misterioasă împodobește întotdeauna movila ierboasă cu flori. Unii oameni au raportat că au văzut o siluetă întunecată, în genunchi la mormântul ei. Alții au raportat că i-au văzut fantoma în oglinda retrovizoare în timp ce treceau pe lângă intersecția drumurilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock