Un „insider” se destăinuie: militarii americani ar deţine o tehnologie extraterestră avansată, pe bază de laser, cu ajutorul căreia s-ar putea naviga în alte sisteme solare şi galaxii


Cei pasionaţi de conspiraţii cu extratereştri, cunosc deja povestea „Zonei 51” din Nevada, o zonă interzisă ce aparţine de Armata Americană, şi unde s-ar face experimente secrete legate de OZN-uri şi extratereştri. Au existat tot felul de „insideri” care au vorbit despre aceste lucruri, cel mai cunoscut rămânând detractorul Bob Lazar.

Astăzi, vom vorbi despre informaţiile oferite de un alt presupus insider, pe nume Paul. E greu de spus câtă încredere putem oferi relatărilor acestuia… rămâne doar la latitudinea voastră dacă îi acordaţi crezare.

Astfel, Paul a declarat că a lucrat într-o clădire subpământeană foarte mare (cu o diagonală de aproape 1 km). Aici, exista un proiect secret – Proiectul Startalk – care folosea un laser foarte puternic, ce se reflecta într-o oglindă şi a cărui rază era apoi trimisă în spaţiul cosmic. Laserul ar fi fost modulat cu un semnal special şi se comporta ca un far, punct de reper pentru a ghida OZN-uri. Aparent, farul era îndreptat către forţe prietenoase din alte sisteme planetare.

În clădire s-ar fi aflat un sistem hipercomplex de calculatoare, care foloseau un limbaj simbolic extraterestru. În acea clădire – spune martorul – există şi un mare ecran care afişează diverse sisteme stelare şi galaxii. Tehnologia folosită este atât de avansată încât depăşeşte orice cunoaştere în inginerie pe care ne-o putem imagina. Laserul este capabil a comunica interdimensional.

Credeţi că ar exista ascunsă o asemenea tehnologie?


Lasă un comentariu