Cine ar da 38 de milioane de dolari pentru un superb diamant roz? Există şi o explicaţie ascunsă, dar care pare prea SF…


Foarte interesantă ştirea publicată de agenţia Reuters conform căreia pe 11 noiembrie 2020 are loc o licitaţie la Geneva (Elveţia) pentru vinderea unui diamant spectaculos – „The Spirit of the Rose”, adică „Spiritul Trandafirului”. Preţul de la care porneşte licitaţia este fabuloasa sumă de… 38 de milioane de dolari!

Diamantul (de 14,38 carate) a fost extras dintr-o mină administrată de producătorul rus Alrosa, fiind tăiat din cel mai mare cristal roz descoperit vreodată în Rusia.

E adevărat că acest diamant arată deosebit, este superb, dar să dai pe o piatră preţioasă 38 de milioane de dolari… este cu adevărat un act nebunesc! Cine ar face-o şi de ce? În speranţa unei investiţii, pentru ca ulterior diamantul să fie vândut cu un preţ mai mare? E posibil şi asta, dar ar dura ani buni până la recuperarea investiţiei.

Există însă în rândul ezoteriştilor o teorie conform căreia valoarea exorbitantă a diamantelor e dată de faptul că extratereştrii (demonii) au nevoie de aceste diamante pentru a-şi energiza mijloacele de transport folosite (OZN-urile). Citiţi mai multe în acest articol publicat în 2013: Paranoia sau dezvăluiri reale? Demonii au 3 baze de OZN-uri pe Terra… dinozaurii sunt vii şi trăiesc sub pământ… guvernele lumii oferă demonilor diamante!?


Lasă un comentariu