Cine sunt cei 36 decani şi „Superiorii Necunoscuţi” care au grijă de planeta noastră, conform parapsihologului Ion Ţugui?


Ion Țugui (1933-2002) a fost un poet român, romancier, eseist și muzician. Dar el a devenit mai cunoscut pentru pasiunile sale pentru ufologie și parapsihologie. Pe aceste ultime teme, el a scris mai multe cărţi şi articole în diverse reviste. Printre cărţile scrise se numără şi „Şapte ani apocaliptici” în care scriitorul are un dialog cu un personaj bizar, numit Contele Incapuciato.

Iată una din dezvăluirile contelui: „În prezent, la nivel planetar a generat nemulţumiri intense în rândul popoarelor mici. Nu se poate contura o imagine clară a mişcărilor sociale de la acest sfârşit de secol (XX), fără a se lua calcul două mari forţe planetare.

Prima, cea malefică, despre care se trage concluzia că este total negativă. A doua forţă este benefică şi se opune primeia, ea fiind compusă din cei 36 de decani şi din Superiorii Necunoscuţi. Atât cei 36 de decani, cât şi Superiorii Necunoscuţi se află în locuri tainice de unde observă totul. De la mareea oceanelor, mişcările vântului, foamete, boli, distrugeri, lovituri de stat şi până la ample mişcări sociale la nivel planetar. Totul se întâmplă cu ştirea acestor 36 de decani şi a Superiorilor Necunoscuţi (…)

Privind la valul de schimbări şi revoluţii est-europene, vedem că aceste evenimente sunt punctul de reluare a finalizării Marelui Plan condus de cei 36 de decani şi Superiorii Necunoscuţi, coordonat de Shambala din ordinul Divinităţii.”

Dar oare cine sunt cei 36 decani şi „Superiorii Necunoscuţi”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock