Întâmplare halucinantă: pentru doi suedezi, timpul s-a contractat de 11.520 de ori, după ce au văzut o navă spaţială din altă lume!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Iată o întâmplare extrem de ciudată de care a avut parte doi suedezi în 1996: fotoreporterul Growin Mortensen şi pădurarul Mark Svenson. Pe data de 1 decembrie 1996, Mortenson, dorind să facă câteva fotografii mai deosebite pentru o revistă, l-a rugat pe pădurarul Svenson, cunoscător al locurilor, să-i arate cele mai frumoase peisaje. Mica excursie trebuia să se desfăşoare pe parcursul a 3 zile.

A doua zi, pe data de 2 decembrie, cei doi au fost opriţi din drum de un zgomot ciudat şi o lumină puternică i-a învăluit brusc. Morlenson a declarat ulterior: „Am fost paralizat de emoţie şi n-am apucat să scot aparatul de fotografiat. Ne opriserăm amândoi şi priveam spre imensa apariţie de deasupra capetelor noastre. Mult mai târziu aveam să înţelegem cât de scump ne va costa această neaşteptată privelişte. Atunci, însă, admiram vrăjiţi nava uriaşă care plutea peste pădure”.

Dar, nava uriaşă i-a detectat pe cei doi pământeni şi a aterizat în apropierea lor. După un timp, cei doi au fugit şi s-au căţărat într-un copac. Fotograful continuă: „Ceea ce mi s-a părut ciudat încă de atunci a fost că, după numai câteva minute de stat în copac, m-am trezit la pământ, lângă Mark şi niciunul dintre noi nu ştia când şi cum a fost coborât”.

Cei doi s-au întors la locul de unde au fugit, şi-au luat bagajele şi şi-au continuat excursia. „Am făcut fotografiile pentru care veniserăm şi ne-am îndreptat inapoi spre oraş. Faţa lui Mark era foarte roşie… Abia la hotel, când mi-am văzut faţa in oglindă, am inţeles că fuseserăm amândoi arşi de lumina aceea orbitoare”, spuse fotograful.

Însă, surpriza abia acum urmă. Când Mortenson avea să citească ziarul local, uimirea i-a fost uriaşă. Ziarul era tipărit pe data de 27 decembrie 1996. „Plecaserăm pe data de 1 şi credeam că nu am stat în pădure decât 3 zile… Am fost şocat. Am intrebat pe toată lumea şi am dat telefon la informaţii şi, după ce m-am convins că suntem într-adevăr în a treia zi de Crăciun, am alergat spre casa lui Svenson”, povesteşte acelaşi fotoreporter.

După câteva zile, Mortenson a developat filmele cu peisajele şi într-o fotografie se zărea clar nava pe care cei doi o văzuseră. Foarte interesant e că pe film, imaginea respectivă se afla exact la locul potrivit, adică între cele două şedinţe de fotografii, când cei doi şi-au abandonat bagajele şi au fugit. Însă, fotograful nu şi-a dat seama cine ar fi putut face această fotografie, pentru că el era sigur că n-a făcut-o. Oare cine a fost misteriosul fotograf? Un extraterestru?

După mai multe cercetări în zonă, mai mulţi martori au afirmat, la poliţie şi pe postul local de televiziune, că au observat în perioada respectivă o uriaşă farfurie zburătoare. Fotografia şi declaraţiile locuitorilor respectivi demonstrează că cei doi nu au avut halucinaţii şi au trăit în 3 minute 24 de zile!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock