Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila legendă a „omului-aligator” din Columbia – rezultatul unor experimente genetice făcute de extratereştri în trecutul îndepărtat?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn Columbia, în zona de coastă a Oceanului Atlantic, există o legendă ciudată, pierdută în negura timpului: legenda „omului-aligator”. Legenda povestește despre un tânăr care locuia lângă râul Magdalena. Îi făcea o mare plăcere să spioneze femeile goale, în timp ce acestea veneau la râu să se scalde. Găsi un loc bun printre copaci, pentru a se ascunde și a privi doamnele din râu.

Într-o zi însă, a fost prins. Speriat, a fugit adânc în pădure, unde a dat peste o vrăjitoare. A rugat-o pe vrăjitoare să-l ajute să se ascundă mai eficient, astfel încât să poată continua să se uite la femeile goale. Vrăjitoarea a fost de acord și a pregătit două poțiuni pentru băiat: una care să-l transforme într-un aligator (pentru ca el să stea pe albia râului și să se uite la toate frumusețile care se scăldau) și una care să-l transforme înapoi din aligator în om.

Băiatul a coborât la râu pentru a testa poțiunile. Când vrăjitoarea a văzut că prima poţiune a funcționat – bărbatul s-a transformat sub formă de reptilă – s-a entuziasmat foarte tare, aruncând cealaltă poțiune în apă. Însă, poțiunea a ajuns pe jumătatea superioară a bărbatului, pe spate, lăsându-i regiunile inferioare solzoase și verzi. Când bărbatul i-a cerut supărat vrăjitoarei să rezolve această problemă, ea l-a refuzat, blestemându-l să rămână așa pentru totdeauna. Şi aşa ar fi apărut omul-aligator…

Atât de „cool” este această legendă populară, încât orașul Platon de lângă râul Magdalena are o statuie uriașă a perversului jumătate-o, jumătate-crocodil…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): todacolombia.com

P.S. Eu cred că această legendă are în spate experimentele genetice din trecutul îndepărtat pe care le făceau extratereştrii veniţi pe Terra (reptilienii).

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu