Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Există vreo explicaţie pentru această fotografie bizară? Adică, un soldat german din cel de-al doilea război mondial pare că-şi butonează smartphone-ul!?


O fotografie bizară şi controversată circulă din 2019 pe Internet. Ea prezintă un posibil soldat german (probabil din cel de-al doilea război mondial) care pare că se uită pe un… smartphone! Şi nu, nu e vreo iluzie optică; se observă clar că soldatul ţine în mână un smartphone.

Desigur, fanii călătoriei în timp vor spune că această fotografie reprezintă dovada supremă că această călătorie în timp chiar este fezabilă. Însă, e posibil ca explicaţiile să fie mai simple decât atât. Şi îmi vin în minte două explicaţii. Prima: de fapt, fotografia nu e din timpul celui de-al doilea război mondial, ci din timpurile noastre, în timpul pauzei de la o filmare. „Soldatul” german n-ar fi altcineva decât un actor care, într-o pauză, îşi butonează telefonul mobil. A doua explicaţie – telefonul mobil a fost adăugat ulterior, prin Photoshop.

Ambele explicaţii logice ar putea cădea dacă această fotografie ar apărea în arhivele istorice şi originalul ar arăta soldatul cu smartphone-ul în mână. Dacă ar fi adevărat, atunci singura explicaţie ar fi cea paranormală: călătoria în timp.

Sursa: imgur.com