Pe Marte a fost descoperit un Stonehenge ca pe Terra? O fotografie NASA uluitoare


Vânătorii de OZN-uri şi artefacte extraterestre susțin că au făcut cea mai importantă descoperire de până acum pe planeta Marte, după ce au găsit o versiune a Stonehenge pe „planeta roșie”, fiind denumit „Marshenge”.

Indiferent de ce spune NASA şi alte agenţii spaţiale internaţionale, unii consideră că planeta Marte a deținut odată o civilizație străveche, care a fost distrusă de un război nuclear. Iar „Marshenge” este cea mai recentă descoperire dintr-un șir de descoperiri de artefacte extraterestre pe care unii cercetători susțin că le-au găsit în imaginile NASA de pe suprafaţa „planetei roşii”.

„Vânătorul de artefacte extraterestre” Scott C. Waring de pe site-ul „UFO Sightings Daily” a spus: „Acesta este ceva remarcabil. Sunt două cercuri de roci și un pătrat în centru”. El susține chiar că a văzut o structură similară în alte imagini ale NASA.

Canalul YouTube „Mister Enigma” a descris descoperirea astfel: „O platformă perfect circulară cu un grup ciudat de pietre care iese din ea. Seamănă ciudat cu ceea ce am localizat aici, pe Pământ, în Amesbury, Wiltshire, cunoscut sub numele de Stonehenge. Sunt acestea rămășițele unui cerc antic de piatră sau doar roci erodate? Este ceva ciudat în această zonă, care seamănă foarte mult cu misteriosul cerc antic de piatră de la Stonehenge”.

Stonehenge este un monument neolitic în Anglia, aflat în comitatul Wiltshire. Ansamblul Stonehenge este format din patru cercuri concentrice construite din pietre. Există mai multe teorii care descriu cum a fost construit Stonehenge, totul având de-a face cu astronomia sau astrologia antică, deoarece pietrele au fost aliniate cu orbitele planetelor.

Ar fi putut constructorii de la Stonehenge să fi vizitat planeta Marte și au construit același lucru acolo? Sau am avut vizitatori care ne-au învățat cum să construim aceste lucruri și să facem același lucru și pentru ființele pierdute demult pe Marte? Ori totul este doar o altă iluzie de pe Marte? NASA consideră că totul nu e nimic altceva decât o pareidolie – o iluzie optică atunci când creierul păcălește ochii să vadă obiecte, forme și lucruri familiare pe o suprafață stâncoasă sau în alte părţi.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO