Cercetătorii germani avertizează: Nu mai trimiteţi semnale în spaţiul cosmic către extratereştri – e foarte periculos pentru omenire!


În timp ce numeroși astronomi și oameni de știință privesc în spațiul cosmic în căutarea unor semne de viață inteligentă, doi oameni de știință germani avertizează că primul contact cu extratereştrii s-ar putea să nu fie la fel de plăcut, pe cât unii cred, și, de aceea, ei cer să se înceteze toate încercările de comunicare cu potențialele ființe extraterestre.

Profesorul Michael Schetsche și dr. Andreas Anton de la Universitatea din Freiburg avertizează omenirea despre o eventuală catastrofă dacă Pământul intră în contact cu o rasă extraterestră, „cu o structură economică capitalistă similară cu a noastră”. Cei doi oameni de știință au venit cu un scenariu sumbru în ultima lor carte „Societatea extratereştrilor – Introducere în exosociologie”.

Schetsche și Anton trasează paralele cu propria noastră istorie, când societăți mai dezvoltate, cu o minte capitalistă, au cucerit și au anihilat pe societăţile mai puțin dezvoltate, așa cum s-a întâmplat cu băştinaşii Americii (incaşii / aztecii), atunci când europenii au sosit pe continentul lor. „Ar fi o luptă între Bambi și Godzilla, iar în acest caz noi am fi Bambi”, a spus Michael Schetsche.

Oamenii de știință prevăd că o confruntare directă cu extratereştrii nu este singurul lucru care ar putea amenința Pământul. Omenirea ar putea să facă rost de o tehnologie extraterestră, de exemplu o sondă spaţială, în timpul explorării spațiului cosmic și apoi să o aducă pe Pământ pentru studii detaliate. În dorința lor de cunoaștere a tehnologiilor avansate, guvernele și corporațiile private ar putea să-și omoare planeta, deoarece tehnologia extraterestră ar putea fi periculoasă pentru noi, au avertizat Schetsche și Anton.

Pentru a preveni un astfel de tragic rezultat pentru Pământ și pentru întreaga omenire, oamenii de știință germani sugerează că ONU ar trebui să emită o rezoluţie obligatorie, prin care să se interzică grupurilor de cercetare și persoanelor să trimită semnale în spațiul cosmic, care i-ar putea alerta pe extratereştri despre existența noastră. Aceștia solicită, de asemenea, crearea unei alianțe la nivelul întregii lumi, sub supravegherea ONU, astfel încât planeta să poată face față provocărilor extraterestre, ca un front unit.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO