Vechi ruine găsite în nişte fotografii de pe Marte arată că această planetă a fost lovită de un război nuclear distrugător în trecutul îndepărtat


Dacă voi credeţi că planeta Marte a fost o planetă moartă (aşa cum este acum), vă înşelaţi. Din ce în ce mai multe fotografii arată diverse structuri care demonstrează că „planeta roşie” a fost odată locuită. De către cine? Care civilizaţie avansată a putut trăi aici?

În rândul acestor dovezi se înscriu şi ruinele străvechi descoperite pe Marte în zona Melas Mensa. Ruinele par să fie într-o stare mare de degradare, arătând ca nişte plăci / blocuri megalitice. Structura are 40 de metri lățime și 20 de metri lățime.

Alte structuri situate în zona Nili Fossae de pe Marte par să aibă aceleaşi caracteristici ca ruinele de mai sus. De asemenea, ele par să aibă deschizături, dar și o structură piramidală uriașă situată chiar lângă una dintre anomalii. Există, de asemenea, plăci megalitice care înconjoară structura piramidală.

Structurile descoperite de Jean Ward nu numai că sunt dovezi puternice că planeta Marte a fost locuită cândva de civilizații inteligente, ci ne arată, de asemenea, că toate structurile / ruinele apar aşa din cauza unor catastrofe care au lovit planeta în trecutul îndepărtat, posibil din cauza unui război nuclear interplanetar care a avut loc pe Marte și a șters orice civilizație de pe planetă.

Link-uri către imaginile originale NASA:
https://www.uahirise.org/ESP_013930_1685
https://www.uahirise.org/PSP_001886_2050

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock