Un obiect uriaş şi misterios a traversat sistemul nostru solar, în spatele planetei Jupiter


Un alt videoclip extrem de interesant avem de la utilizatorul de pe YouTube MrMBB333, care a postat pe 30 iulie 2018, o filmare care te pune pe gânduri.

Aşadar, avem în centrul filmării planeta Jupiter (iar dacă se priveşte mai atent, în jurul acestei planete-gigant putem observa cei patru mari sateliţi ai săi). Deodată, ca din senin, din direcţia sud-vest spre nord-est, trece un obiect neidentificat, aparent gigantic, şi, tot aparent, în spatele planetei Jupiter.

Utilizatorul MrMBB333 spune clar că nu poate fi o pasăre (ar zbura prea rapid, asemenea unei rachete, şi, în plus, n-am văzut în viaţa mea o pasăre „luminoasă”, care să poată fi observată şi noaptea). Din aceleaşi motive enumerate mai sus, nu poate fi nici avion.

Foarte interesant însă e faptul că obiectul neidentificat trece în faţa (sau mai degrabă în spatele) planetei Jupiter. Dacă, într-adevăr, acest obiect misterios ce trece prin sistemul nostru solar traversează planeta Jupiter în spatele ei, atunci dimensiunea sa ar fi una „monstruoasă”, mai mare decât cea a Pământului, ţinând cont de faptul că Jupiter e de 11 ori mai mare decât Pământul.

Dar oare ce-ar putea fi?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO