Un obiect uriaş şi misterios a traversat sistemul nostru solar, în spatele planetei Jupiter


Un alt videoclip extrem de interesant avem de la utilizatorul de pe YouTube MrMBB333, care a postat pe 30 iulie 2018, o filmare care te pune pe gânduri.

Aşadar, avem în centrul filmării planeta Jupiter (iar dacă se priveşte mai atent, în jurul acestei planete-gigant putem observa cei patru mari sateliţi ai săi). Deodată, ca din senin, din direcţia sud-vest spre nord-est, trece un obiect neidentificat, aparent gigantic, şi, tot aparent, în spatele planetei Jupiter.

Utilizatorul MrMBB333 spune clar că nu poate fi o pasăre (ar zbura prea rapid, asemenea unei rachete, şi, în plus, n-am văzut în viaţa mea o pasăre „luminoasă”, care să poată fi observată şi noaptea). Din aceleaşi motive enumerate mai sus, nu poate fi nici avion.

Foarte interesant însă e faptul că obiectul neidentificat trece în faţa (sau mai degrabă în spatele) planetei Jupiter. Dacă, într-adevăr, acest obiect misterios ce trece prin sistemul nostru solar traversează planeta Jupiter în spatele ei, atunci dimensiunea sa ar fi una „monstruoasă”, mai mare decât cea a Pământului, ţinând cont de faptul că Jupiter e de 11 ori mai mare decât Pământul.

Dar oare ce-ar putea fi?

 


Lasă un comentariu