Într-o nouă imagine publicată de NASA se poate observa un radiotelescop pe Lună! Cine l-a pus acolo?


O imagine NASA capturată de pe orbita suprafeței lunare și dată publicităţii pe 30 decembrie 2016, prezintă o anomalie foarte ciudată în Oceanus Procellarum, o „mare” lunară în partea de vest a Lunii.

Utilizatorul YouTube Streetcap1, unul dintre cei mai prolifici cercetători ufologi, cel care a descoperit ciudatul obiect, se întreabă dacă anomalia este o sondă extraterestră cu o antenă pe partea ei de sus sau ar putea fi un telescop radio plasat pe Lună de cineva cu scopul de a comunica cu Pământul. Să fie vorba de o rasă extraterestră? Deocamdată totul e la nivel de presupuneri şi, desigur, nu am putea respinge ipoteza ca totul să fie doar o pareidolie (iluzie vizuală patologică, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca creierul să perceapă figuri inedite, fantastice).

Videoclipul YouTube al lui Streetcap1 îl puteţi vedea mai jos la finalul articolului. În descrierea videoclipului putem citi următoarele: „Fotografiat deasupra orbitei lunare. Aceasta este dintr-o nouă fotografie NASA publicată pe 30 decembrie 2016. Am întors fotografia cu 90 de grade, pentru a avea o mai bună vedere a profilului obiectului”.

Linkul către fotografia originală NASA îl puteţi accesa AICI.

 


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO