Ne invadează „OZN-urile”? Alţi nori bizari au fost observaţi în România


Scriam acum câteva zile acest articol – “Mamă, vin extratereştrii!” Un nor imens asemănător unui OZN gigantic a fost fotografiat în Italia de către o româncă – în care vorbeam despre un nor cu adevărat bizar care a fost fotografiat pe 6 octombrie 2017 de către o româncă din Italia, un nor extrem de ciudat ce seamănă cu un OZN gigantic.

Se pare că norii sub forma unor farfurii zburătoare de formă ovală au invadat Terra în ultima perioadă, pentru că am văzut o mulţime de fotografii asemănătoare pe Internet. Iar aceştia apar chiar sub ochii noştri, de parcă şi-au propus aşa ceva.

Un cititor îmi trimite pe Facebook un mesaj în care îmi arată o fotografie făcută pe 13 octombrie 2017 în Târgu Jiu, în jurul orei 16. Mai citez din mesajul domniei sale: Eram la un tenis de picior când am observat norii aceștia. Păreau ff bizari şi parcă ceva nu era în regulă”. Încă nu am primit acceptul să-i public numele cititorului; în caz că va fi de acord, voi face un update la acest articol. Dacă doreşte să fie în continuare anonim, aşa va fi. Eu, oricum îi mulţumesc mult pe această cale.

În fotografia de la cititorul meu, puteţi observa doi nori cu formă sferică, extrem de alungită; cel din dreapta are o formă şi mai ciudată, puţin neregulată. Aşa cum spuneam şi acum câteva zile, explicaţia oficială şi cea mai la îndemână pentru aceşti nori bizari este “pareidolie”, adică fenomenul psihologic definit ca o iluzie sau o interpretare greşită, prin perceperea unor stimuli externi (în genere imagini, uneori sunete) ca fiind semnificativi şi interpretaţi precum obiecte familiare, cunoscute. Dar, dacă ei sunt de fapt OZN-uri ce se ascund după nişte nori? Sau determină norii să le ia forma?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock