Într-un manuscris vechi de aprope 800 de ani, au fost găsite ascunse două chipuri de extratereştri gri! Ele au fost şterse, dar au fost regăsite de cercetători cu ajutorul razelor ultraviolete!


Se pot găsi dovezi ale existenţei extratereştrilor în cărţile medievale? Se pare că da! Am tradus pentru voi un mic reportaj video despre acest subiect:

Cercetătorii din Marea Britanie care au analizat unul dintre cele mai cunoscute manuscrise medievale – „Cartea neagră a lui Carmarthen”, au rămas surprinşi atunci când, după ce au realizat o analiză a cărţii cu raze ultraviolete, au constatat prezenţa a două figuri fantomatice pe una din paginile manuscrisului. Descoperirea acestora, ce nu au mai fost văzuţi din secolul al XVI-lea, atunci când figurile au fost şterse din „Cartea neagră a lui Carmarthen”, a venit ca o mare surpriză pentru cei doi cercetători.

Cartea, ce este ţinută în Biblioteca Naţională a Ţării Galilor, datează din anul 1250 şi reprezintă singurul manuscris care a supravieţuit până în prezent, scris în limba galeză, şi unul dintre puţinele în care se găsesc referinţe despre regele Arthur şi Merlin.

Cei doi cercetători se chinuie să dezvăluie misterele cărţii de 3 ani, utilizând mai multe tehnici de imagistică. Utilizând razele ultraviolete şi un software de editare a imaginilor, au fost descoperite aceste feţe ciudate şterse cu mai mult de 500 de ani în urmă. În afară de aceste chipuri ascunse, a mai fost descoperit şi un poem galez necunoscut.

Iată ce a spus unul din cercetători: “Ne uitam la text cu lampa cu ultraviolete şi o pereche de chipuri a apărut la marginea de jos a cărţii. A fost chiar înspăimântător cum au apărut. Chiar ne-am gândit: Ce-ar putea reprezenta?”

P.S. Deşi cercetătorii n-au nicio idee ce-ar putea reprezenta aceste chipuri, ele seamănă cu cele ale unor extratereştri gri! Dacă este adevărată această ipoteză, rămâne de văzut cine a fost cel care a desenat aceste chipuri „extraterestre” şi cine le-a şters ulterior. Au fost ele ascunse cu un anumit scop?

 


Lasă un comentariu