„I-am văzut în iad pe Michael Jackson şi pe papa Ioan Paul al II-lea”, spune o adolescentă care s-a aflat în moarte clinică timp de 23 de ore


Angelica Elizabeth Zambrano Mora, în vârstă de 18 ani, este o adolescentă din Ecuador. Ea vorbește despre faptul că a fost în moarte clinică timp de 23 de ore și, în această perioadă, s-ar fi aflat în iad, unde ar fi văzut mai multe celebrități, ca Michael Jackson sau papa Ioan Paul al II-lea.

Fata mărturisește (vedeți mărturia video originală de la sfârșitul articolului) că a fost luată de Iisus pentru a vizita iadul și paradisul, și vorbește despre celebrităţile pe care le-ar fi văzut în iad, despre minunile din paradis și despre sfârşitul lumii.

Fata relatează că Domnul i-ar fi spus că există mai mulţi oameni celebri în iad. Angelica Mora spune că a văzut în iad o femeie înconjurată de flăcări, care era chinuită și care cerșea milă de la Domnul. Era Selena, celebra cântăreaţă care a fost asasinată la vârsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare pentru a fi scoasă din flăcările veşnice; Domnul s-a uitat la femeie și a spus că este prea târziu să se pocăiască. Selena a rugat-o pe adolescentă să spună întregii omeniri despre ceea ce văzuse şi să le zică oamenilor să nu asculte melodiile ei. De ce? Pentru că de fiecare dată când oamenii ascultă sau cântă cântecele ei, Selena era chinuită și mai mult.

Apoi, Domnul a dus-o pe adolescentă într-un loc în care era un om foarte cunoscut. Era vorba de papa Paul Ioan al II-lea, cel care a murit în anul 2005, şi despre care se spunea că ar fi acum în paradis, odihnindu-se cu îngerii. Cu toate acestea, Angelica a spus că papa se afla în iad, unde era chinuit. De ce? Pentru că nu a vorbit adevărul şi a preferat banii în locul mântuirii. Domnul a spus că papa a refuzat să creadă că iadul este real, iar acum se convinge de această realitate.

Apoi, Domnul i-a arătat lui Mora un tunel și mulți oameni mergeau prin el, cu lanțuri pe picioare și pe mâini. Ei purtau încărcături grele pe spate. Apoi, Mora i-a văzut acolo pe unii decedaţi din familia ei, iar Domnul i-a spus că toţi mergeau spre iad. Domnul i-ar mai fi povestit că mulți oameni celebri și foarte importanți se aflau în iad. Unul dintre ei era Michael Jackson, iar motivul pentru care suferea în iad era acela că în viaţa sa fusese satanist. Michael făcuse în timpul vieţii un pact cu diavol, astfel încât să devină faimos şi să aibă o mulţime de fani.

Mărturia completă a fetei o găsiţi în videoclipul de mai jos:


Lasă un comentariu