Haloul misterios din Hawaii a fost declanşat de semnalele emise de misteriosul satelit “Black Knight”

195

Un raport secret al Agenţiei Spaţiale Federale Ruse care circulă pe culoarele Kremlinului zilele acestea dezvăluie faptul că haloul misterios (sau “Star Gate”-ul) apărut pe cerul Hawaii-ului pe 22 iunie şi despre care am vorbit în cadrul acestui articol (https://www.lovendal.ro/wp52/halou-misterios-pe-cerul-din-hawaii-o-gaura-de-vierme-in-galaxia-pegasus-sau-portal-de-calatorie-in-timp/) a fost declanşat de semnalele emise de pe vechiul satelit misterios care orbitează Pământul şi care este cunoscut sub numele de “Black Knight”, în traducere “Cavalerul negru”.

Vă readuc aminte că pe data de 22 iunie 2011, camera video de pe telescopul canadiano-francez  de pe Muntele Kea din Hawaii a filmat ceea ce pare că a fi un halou eteric ce se extinde rapid, după care se stinge. Deşi această observaţie n-a avut parte de nicio interpretare oficială, presa occidentală a speculat că fenomenul s-ar fi datorat lansării rachetei balistice intercontinentale americane Minuteman III, dar raportul Agenţiei Spaţiale Ruse arată faptul că nicio asemenea rachetă n-a fost detectată din America de Nord. Mai departe, acelaşi raport statuează că localizarea “Star Gate”-ului în zona insulei Maui din Hawaii nu este întâmplătoare, întrucât această zonă este cea mai cuprinzătoare arie de înmulţire a balenelor cocoşate de pe Pământ. Iar legătura este următoarea: se pare că satelitul “Black Knight” a transmis o serie de “cântece de balenă” înspre Pământ, sunete care nu sunt încă înţelese la momentul prezent. Aceste “cântece de balenă” au fost semnalate şi în analiza electronică a sunetelor emanate de pe Titan, satelitul planetei Saturn, precum şi din coada cometei Elenin, acolo unde se presupune că s-ar afla o navă spaţială (vezi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/misterul-cometei-elenin-nava-extraterestra-sau-corpul-ceresc-apocaliptic-al-calendarului-mayas/).

blank
Click pe IMAGINE pentru marire

Dar ce este acest satelit misterios “Black Knight”? El se referă la un satelit artificial (sau doi?) descoperit în orbita Pământului, în anul 1954, înainte de începerea erei exploarării spaţiului cosmic, adică în anul 1957. Despre satelitul “Cavalerul Negru” citesc de pe site-ul Ceveni.com:

“În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh.

Ca şi cum misterul n-ar fi fost destul, s-au primit o serie de mesaje ciudate de pe Black Knight. Un operator pretinde că, decodând aceste mesaje ciudate, a reuşit crearea unei hărţi stelare, care este centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum ea era văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, era “Black Knight” o carte de vizită extraterestră?”

În imaginea de mai sus puteţi observa extrase din ziarele St. Louis Post-Dispatch şi San Francisco Examiner, care, în numărele din 14 mai 1954, vorbesc despre satelitul misterios.