Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un „călător în timp” a fost surprins în Rusia într-o filmare! Se plimba liniştit pe bicicletă, dar parcă a apărut din altă dimensiune!


calator in timp bicicletaPe 6 mai 2014, am scris acest articol (Un BMW din Rusia evită “la mustaţă” ciocnirea cu o “maşină-fantomă” ivită din neant! Încă o dovadă clară că maşinile-fantome din alte dimensiuni sau timpuri există!) în care arătam apariţia din „neant” a unei maşini în trafic, care era să se ciocnească cu un BMW. Filmarea este uluitoare. În urmă cu mai bine de 1 an, pe 13 septembrie 2013, în cadrul acestui articol (Pe o cameră video a fost surprinsă o maşină care apare brusc dintr-un “portal al timpului”, face un accident şi apoi dispare! Sau totul e un fals?) vorbeam, la fel, de apariţia bruscă a unei maşini pe şosea. Sunt două cazuri aproape asemănătoare, care au produs destul de multă consternare pe Internet.

În rândul apariţiilor bruşte se numără şi următorul videoclip din acest articol. Recunosc că ar putea fi şi trucat, dar eu pornesc de la ipoteza că filmarea este autentică şi nu a umblat nimeni la ea. Aşadar, ce se observă? Un bărbat cu bască se află în faţa camerei de filmat… nu ştiu exact ce spune. În stânga lui se află un om cu un acordeon în braţe. În timp ce ei discută, în spatele primului bărbat apare, ca din neant, un alt bărbat pe bicicletă! Nu se ştie de unde apare, pentru că pe filmare nu se vede! Zici că a apărut din altă dimensiune!

Biciclistul pare a fi un bărbat de vârsta a treia, care duce o sacoşă în faţă. Adică, un simplu pensionar care pedalează liniştit. Nu pare a fi un călător în timp, dar, dacă acest fenomen există, ar fi putut face această călătorie chiar şi involuntar! Iar prin călătorie în timp, nu înseamnă neapărat că cineva a venit din trecut sau din viitor, la mulţi ani distanţă… chiar şi o diferenţă de 2 secunde (din trecut/viitor) faţă de timpul prezent înseamnă tot o călătorie în timp.

Deci, repet: dacă videoclipul nu este unul fals, acesta poate demonstra că în lumea noastră există „alunecări în timp”, dar noi nu le observăm, pentru că diferenţele de timp sunt neglijabile. Bineînţeles, aştept şi părerea voastră.

calator in timp bicicleta 1

calator in timp bicicleta 2

calator in timp bicicleta 3

calator in timp bicicleta 4

calator in timp bicicleta 5


Lasă un comentariu