Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În Ucraina a fost descoperit un templu vechi de 6.000 de ani! În el au fost îngropate figurine ce seamănă cu extratereştrii!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn templu vechi de 6000 de ani, în care se găsesc figurine asemănătoare cu cele umane si rămăşiţe ale unor sacrificii animale, a fost descoperit într-o așezare preistorică masivă din Ucraina, scrie site-ul obscuragator.com.

Construit înainte ca scrisul să fi fost inventat, templul are dimensiunile de aproximativ 60 x 20 de metri. Este vorba de o clădire cu două etaje din lemn și lut, înconjurată de o curte, etajul superior fiind împărțit în cinci camere. În interiorul templului, arheologii au descoperit rămășițele a opt platforme de lut, care ar fi putut fi utilizate ca altare. O platformă de la etajul superior conține numeroase oase arse de miel, asociate cu ceremoniile de sacrificii. Podelele și pereții de toate cele cinci camere de la etajul superior au fost decorate cu vopsea roșie, care au creat o atmosferă ceremonială. Parterul cuprinde șapte platforme suplimentare și o curte plină cu oase de animale și fragmente ceramice.

Templul, care a fost detectat pentru prima dată în 2009, este situat într-o așezare preistorică în apropiere de oraşul Nebelivstradka. Cercetările recente, folosind studiile geofizice, indică faptul că așezarea preistorică este de 238 de hectare, conținind mai mult de 1200 de clădiri și aproape 50 de străzi. O serie de alte situri preistorice, de dimensiuni similare, au fost găsite în Ucraina și în alte părți ale Europei de Est. Aceste situri sunt uneori menționate ca aparținând culturii Trypillian”; numele acesta provine din satul Trypillia în Ucraina, unde artefacte ale acestei culturi antice au fost descoperite.

Arheologii au descoperit ca, atunci când această așezare preistorică a fost abandonată, structurile sale, inclusiv templul recent descoperit, au fost incendiate. În interiorul templului preistoric din arheologii au descoperit figurine asemănătoare cu cele umane. Le puteţi vedea mai jos… sunt ciudate şi ele mai degrabă seamănă cu nişte extratereştri! Unele dintre figurine au nasuri care arată ca nişte ciocuri și ochi care nu sunt similari, unul fiind puțin mai mare decât celălalt. De asemenea, ornamente din os și aur au fost descoperite în templu. Ornamentele de aur au circa 2 cm dimensiune și pot fi purtate pe păr, spun arheologii.

figurine


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu