O nouă idee fascinantă: dacă găurile negre nu sunt altceva decât materie fără vid? Astfel, multe miracole ar putea fi explicate…


gaura neagra 5Pe un forum de conspiraţii am găsit o idee extrem de interesantă: ce reprezintă cu adevărat găurile negre şi cum ar putea ele să ne ajute la înfăptuirea de miracole!

Conform fizicii clasice, o gaură neagră este un obiect astronomic limitat de o suprafață în interiorul căreia câmpul gravitațional este atât de puternic, încât nimic nu poate scăpa din interiorul aceastei suprafațe, cunoscută și sub denumirea de „orizontul evenimentului”. Nici măcar radiația electromagnetică (de ex. lumina) nu poate scăpa dintr-o gaură neagră, astfel încât interiorul unei găuri negre nu este vizibil, de aici provenind și numele. Gaura neagră are în centrul ei o regiune cunoscută și drept „singularitate” (sursa Wikipedia).

Dar, conform forumului de conspiraţii în care am întâlnit această idee, gaura neagră ar fi, de fapt, o materie fără „vid”. Însă, materia fără vid nu poate vibra, din moment ce nu există spaţiu dintre atomi. Dacă s-ar reuşi atragerea unei găuri negre în apropierea sistemului nostru solar, atunci am avea parte de o mulţime de „miracole”. De exemplu, oamenii ar îmbătrâni mult mai greu!

Sau, de exemplu, cred că ştiţi de fenomenul misterios al umanoizilor mexicani zburători. Aceşti umanoizi ar putea fi alcătuiţi din materii fără spaţii între atomi, şi, astfel, ei ar apărea asemenea unei picături în dimensiunea noastră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO