Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Teribil! Cine sunt fiinţele crude din alte lumi care se ocupă cu răpiri şi experimente pe oameni?


Imagine: maxpixel.net (Commons Creative – free)

De-a lungul timpului, mulţi am fost şi suntem preocupaţi de problema existenţei extratereştrilor. Nenu­mărate indicii duc la concluzia că extratereştrii există şi se află chiar pe Pământ; ei sunt descrişi de martori ca fiind fiinţe mici, cenu­şii, având capul disproporţionat de mare în raport cu corpul, cu ochi asemănători cu al insectelor. Par a fi fiinţe reci, lipsite de suflet, asemănându-se din acest punct de vedere cu cercetătorii care fac experimente pe şobolani, nefiind interesaţi decât de cercetările lor şi de rezultatele acestora, şi nu de suferinţa şobolanilor supuşi acelor experimente. Care sunt scopurile acestor fiinţe diabolice?

Iată ce a declarat o martoră, care pretinde că a fost răpită de aceşti extratereştri: „Pielea lor se aseamănă cu pielea morţilor. Ochii sunt ca nişte grote uriaşe. Este îngrozitor… Nu mă pot mişca… în stomacul meu se află un tub, dar de ce în stomacul meu? Nu ştiu cum au reuşit să-l introducă acolo. Vreau să pot fugi, vreau ca ei să dispară din faţa mea… Este îngrozitor… De ce stau atât de aproape de mine? Pielea lor este cenuşie şi zbârcită ca cea a bătrânilor sau a morţilor. Nu au păr. Dar au nas, căci trebuie să respire. însă nările lipsesc. Au şi gură, dar nu se mişcă. Capul lor este foarte mare”.

Cei care ajung în mâinile extratereştrilor nu pot să se elibereze. Şi ei trăiesc un coşmar care a devenit realitate. E posibil ca noi să fim stăpâniţi şi manipulaţi de aceste fiinţe crude ale Universului? De aceşti demoni, fără milă? După câte se pare, informaţiile primite de la diferiţi martori din diverse colţuri ale lumii se aseamănă mult unele cu altele. De aceea, ar trebui să luăm în serios aceste relatări care ne vorbesc despre fiinţe extraterestre demonice, care se ocupă cu răpiri şi experimente pe oameni…


Lasă un comentariu