NASA a fotografiat o dronă extraterestră care părăseşte planeta Saturn! Un om de ştiinţă american spune că o navă spaţială gigantică, de 40.000 de km lungime, se află lângă Saturn!


inel SaturnMai multe imagini publicate de NASA par să arate cum un OZN a părăsit planeta Saturn, făcând ca unul dintre inelele sale să devină „dislocat”.

Nava spaţială NASA Cassini arată o anomalie ciudată în Inelul F – inelul cel mai îndepărtat al lui Saturn. Acest lucru i-a entuziasmat pe vânătorii de extratereştri, împreună cu renumitul site UFOSightingsDaily.com, care susţine că a fost vorba, categoric, de o navă extraterestră. Astfel, pe acel site putem citi următoarele:

„Se pare că un OZN stătea inactiv în inel când, deodată, a ţâşnit brusc. Acest OZN era, probabil, un fel de dronă, „nava-mamă” putând sta acolo de o perioadă nelimitată de timp”.

Bineînţeles, oamenii de ştiinţă nu vor accepta niciodată această posibilitate paranormală, aşa că au venit cu o altă explicaţie. NASA, de exemplu, spune că a fost vorba de o piatră mai mare (sic!) care se afla în inel şi apoi s-a dislocat. Inelele lui Saturn sunt formate din piatră, praf şi gheaţă.

Dar, dr. Norman Bergrun, un om de ştiinţă american, autorul cărţii „Creatorii inelelor”, a spus după mai multe cercetări că în jurul lui Saturn se găsesc 3 nave spaţiale extraterestre incredibile, cea mai mare dintre ele având o lungime de 40.000 de kilometri.

 


Lasă un comentariu