Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Aşa ceva este imposibil! Încă o “călătoare în timp” vorbeşte la telefon mobil, în anul 1937, după ce iese din biserică?

1535

blankPe 1 decembrie 2012 vorbeam în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/o-alta-calatoare-in-timp-se-pare-ca-o-tanara-din-1938-vorbeste-la-telefon-mobil-atunci-cand-iese-din-fabrica/) despre un film din 1938 în care o tânără pare că ar vorbi la telefon mobil. Acest articol a fost preluat apoi, ulterior, de întreaga presă din România. Acum am să vorbesc – în premieră în România – despre un alt film vechi (de data aceasta, din 1937, deci cu 1 an înainte), în care, la fel, putem observa o femeie ce ar părea şi ea să vorbească la…telefon mobil!

Videoclipul a fost postat de “Alien Disclosure Group”, grupul care se ocupă de dezvăluirea extratereştrilor şi OZN-urilor. Femeia în cauză iese, împreună cu alţi oameni, dintr-o biserică, ţinând mâna la urechea dreapta şi strigând (sau vorbind). Acum…dacă ar fi un telefon mobil, dispozitivul nu poate fi observat (o fi un telefon miniatură!?) Desigur, se pot găsi şi alte explicaţii pentru gestul femeii:
– îşi aranja părul după ureche;
– cum alţi oameni ţineau în mână Biblia şi recitau după ea, e posibil ca femeia în chestiune cânta împreună cu ceilalţi şi îşi punea mâna la ureche, pentru a auzi ce cântă.

Totuşi, dacă ea ar vorbi la telefon mobil, cei din jurul ei n-ar trebui s-o privească cu mirare pentru ceea ce face? Dar toţi ceillaţi se comportă normal, ca şi cum vorbitul la telefon ar fi un lucru normal acum peste 7 decenii. Şi, în definitiv, dacă ar vorbi la mobil, cu cine ar face-o din moment ce nu existau reţele mobile în anul 1937?

Orgoni Crystal