Oamenii nemuritori au un corp fizic care se mişcă în altă dimensiune, cu o viteză asemănătoare vitezei luminii?


În conformitate cu teoria relativităţii a lui Einstein, o caracteristică a acestei lumi este viteza-limită de 300.000 de km/s, ce nu poate fi depășită de niciun obiect material și de niciun tip de energie, însă această ipoteză.

Aceasta este relativitatea: cu cât mișcarea este mai rapidă, cu atât timpul încetinește. La 300.000 de km/s, timpul se oprește complet. Sir Arthur Stanley Eddington, marele astronom și fizician englez a explicat foarte clar acest paradox: „Teoria și experiența ne învață că masa, ori inerția materiei, se mărește atunci când viteza crește, iar creșterea inerției antrenează în mod natural încetinirea curgerii timpului. În consecință, pentru călătorul care se deplasează cu o viteză foarte mare, timpul se scurge mult mai lent. Astfel, în timp ce omul de pe Pământ va îmbătrâni cu 70 de ani, călătorul va îmbătrâni doar cu un singur an!”

Călătoria cu viteza luminii este visul astronauticii moderne, însă obstacolul de care ne lovim este tehnologia noastră insuficient de avansată.

Acum… mi-a venit o idee interesantă: se ştie că în trecut au apărut legende / poveşti despre existenţa unor oameni nemuritori sau care aveau o viaţă extrem de îndelungată. Aceşti oameni nemuritori o fi având un trup fizic care se mişcă în altă dimensiune (nu în dimensiunea noastră), cu o viteză asemănătoare vitezei luminii?


Lasă un comentariu