Lucrarea secretă a lui Tesla – teoria dinamică a gravitaţiei. Ea a fost ascunsă în seifuri guvernamentale!


Nikola Tesla este considerat a fi creat mare parte din tehnologia pe care astăzi o luăm de bună. Fără geniul lui Tesla nu am avea radio, televizor, electricitate cu curent alternativ, bobină Tesla, lumină fluorescentă, lumină cu neon, aparatură de control radio, robotică, raze-x, radar, microunde şi o mulţime de alte invenţii uimitoare.

Dar, Tesla a descoperit alte lucruri uluitoare, care sunt ţinute azi la secret. Cercetătorul William R. Lyne scria în cartea „Fizica eterului ocult” că un curs de-al lui Tesla pregătit pentru Institutul pentru Ajutor Social al Imigranţilor (12 mai 1894), se referea la teoria dinamică a gravitaţiei. în cadrul cursului Tesla a spus că aceasta era „una din două cele mai îndrăzneţe descoperiri, pe care le-am cercetat temeinic în decursul anilor 1893 şi 1894.”

Dar, hârtiile lui Tesla sunt închise în seifuri guvernamentale din motive de securitate naţională. În 1979, când Lyne a cerut Centrului de Cercetare a Securităţii Naţionale aceste hârtii, în mod specific, i-a fost interzis accesul deorece erau încă secrete.

Însă, după mai multe cercetări, Lyne a descoperit că Tesla făcea progrese în munca sa şi că spera să ofere lumii teoria cât mai curând. Cele două mari descoperiri la care se referea Tesla erau:

1. Teoria dinamică a gravitaţiei – ce presupune un câmp de forţă ce explică mişcarea organismelor în spaţiu; ipoteza acestui câmp de forţă pleacă de la ideea curburii spaţiale (a la Einstein); eterul are o funcţie indispensabilă în fenomen (a gravitaţiei universale, inerţia, momentul şi mişcarea corpurilor cereşti cât şi a întregii materii atomice şi moleculare).

2. Energia mediului înconjurător – descoperirea unui nou adevăr fizic: nu există altă energie în materie decât cea primită de la mediul înconjurător (ceea ce contrazice teoria relativităţii a lui Einstein E=mc2).

Tesla a declarat odată că această teorie dinamică a gravităţii se aplică atât moleculelor şi atomilor, cât şi corpurilor cereşti mai mari şi întregii materii din Univers, în oricare fază a existenţei sale, din momentul formării şi până în momentul dezintegrării.

Într-un articol intitulat „Cele mai mari realizări ale omului”, Tesla a expus teoria dinamică a gravitaţiei spunând că eterul purtător de unde luminoase ocupă întreg spaţiul. Eterul este condus de forţa creatoare dătătoare de viaţă şi este aruncat în „vârtejuri infinitezimale” (micro spirale) cu aproape viteza luminii, devenind materie ponderabilă. Când forţa cedează şi materia încetează, materia revine la eter (o formă de „decădere atomică”).

Omul poate valorifica aceste procese: poate condensa materia din eter. Poate crea orice doreşte din materia şi energia rezultate. Poate modifica mărimea Pământului. Poate controla anotimpurile (controlul vremii). Poate determina ca, coliziunea planetelor să producă noi sori şi stele, căldură şi lumină. Poate crea şi dezvolta viaţă în forme infinite.

Când Tesla avea 82 de ani, în loc să ţină o cuvântare în cadrul unui dineu, a emis o declaraţie scrisă: „Am rezolvat teoria dinamică a gravitaţiei în toate detaliile şi sper să o prezint lumii cât de curând. Ea explică cauza acestei forţe şi mişcare corpurilor cereşti de sub influenţa ei de o manieră atât de satisfăcătoare încât va pune capăt speculaţiilor nefondate şi a concepţiilor false precum cea a spaţiului curbat”.

 

Este un mare păcat că Tesla nu a publicat niciodată teoria dinamică a gravitaţiei. Gândirea modernă arată că atunci când un obiect greu se mişcă, emite unde gravitaţionale ce radiază cu viteza luminii. Aceste unde gravitaţionale se comportă în mod similar ca multe alte tipuri de unde. Toate marile invenţii ale lui Tesla s-au bazat pe studiul undelor. A considerat întotdeauna că sunetul, lumina, căldura, razele X şi undele radio sunt fenomene înrudite ce pot fi studiate folosind aceleaşi matematici. Diferenţa faţă de Einstein constă în faptul că el a extins această gândire la gravitaţie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO